[โหลดเกมส์ PC] FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION [Google Drive,MegaUp]โหลดเกมส์ PC ฟรี - โหลดเกมส์ FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION
เข้าสู่ใจกลางแห่งการผจญภัยขั้นสุดยอด ณ เวลานี้ ร่วมกับเพื่อนที่ใกล้ชิดในการเดินทางผ่านท้องถนนบนโลกอันกว้างใหญ่และน่าทึ่ง ประจักษ์กับทิวทัศน์ที่งดงาม รวมทั้งเผชิญกับสัตว์ร้ายขนาดมหึมาพร้อมกับที่คุณออกผจญภัยเพื่อกอบกู้ดินแดนอันเป็นที่รักจากศัตรูที่ไม่อาจจะจินตนาการได้ในระบบต่อสู้อันเข้มข้น ปลดปล่อยพลังที่คุณได้รับสืบทอดมาเพื่อต่อสู้อย่างมีชั้นเชิงด้วยเทคนิคอันน่าตื่นเต้น ร่วมกับมิตรสหาย ใช้งานเวทมนตร์อาวุธอย่างช่ำชอง และประสานเข้ากันเป็นคอมโบสุดแกร่งสมจริงขึ้นอีกขั้นด้วยเทคโนโลยีกราฟิกส์ของ Windows PC ประกอบด้วยภาพอันคมชัดและรองรับการแสดงผลแบบ HDR10 ระสบการณ์ที่แสนงดงามและรังสรรค์ขึ้นอย่างประณีตของ Final Fantasy XV จะให้คุณได้สัมผัสในมิติใหม่ที่ไม่เคยมีมาก่อน

           เนื้อเรื่องหลักๆของภาคนี้จะกล่าวถึงสงครามระหว่าง “อาณาจักรลูซิส” มหานครแห่งเวทมนต์ที่ใช้พลังงานจากผลึกคริสตัล และ “นิเฟลไฮม์” จักรวรรดิที่มีเทคโนโลยีด้านเครื่องจักรและการทหาร ที่หมายจะรุกรานอาณาจักรลูซิส แต่ก็ทำไม่ได้เพราะว่าวิทยาการเครื่องจักรของนิเฟลไฮม์ ไม่สามารถทะลุการป้องกันด้วยพลังผลึกคริสตัลของอาณาจักรลูซิสที่กล้าแข็งด้วยอำนาจของ พระราชา “รีจิส ลูซิล ไคลัม” ทางนิเฟลไฮม์จึงได้ออกอุบายให้ทั้งสองฝ่ายต่างทำสนธิสัญญาสันติภาพตามที่ตกลงกันที่จะยุติความขัดแย้งที่ยาวนาน โดยในสนธิสัญญาฉบับนี้ได้ระบุถึงการแต่งงานระหว่างองค์รัชทายาททั้งสองระหว่างเจ้าชาย“น๊อคติส ลูซิส เคลัม” พระโอรสของพระราชารีจิส กับ “ลูนาเฟรย่า น๊อคซ์ ฟราวเลย์” ออร่าเคิล (เทพีพยากรณ์) แห่ง รัฐ “เทเนแบร” (Tenebrae) รัฐที่ต้องตกอยู่ใต้อาณัติของจักรวรรดินิเฟลไฮม์จากการพ่ายสงครามเมื่อ20ปีที่แล้ว

           ในอีก 15 ปีต่อมา… พระราชารีจิสที่เริ่มแก่ชราลง และรู้ตัวว่าไม่อาจใช้พลังเวทย์ได้อย่างเข้มแข็งเช่นอดีต ทำให้พระองค์ตัดสินใจรับข้อเสนอของทางนิเฟลไฮม์ ที่จะตกลงยุติความบาดหมาง โดยมอบหมายให้เจ้าชายน๊อคติสออกเดินทางเพื่อทำการหมั้นหมายกับลูนาเฟรย่า โดยไม่มีใครรู้เลยว่านั่นเป็นการทำให้แผนการเข้าตีอาณาจักรลูซิสจากภายในทำได้ง่ายมาก เพราะหลังจากเจ้าชายน๊อคติสออกเดินทาง อาณาจักรลูซิสก็ถูกทำลายย่อยยับ พระราชารีจิสถูกปลงพระชนม์จากการต่อสู้ต้านทานขุนพลของนิเฟลไฮม์ พลังเวทย์มนต์สูญสิ้นไปจากอาณาจักรแล้ว โดยฝาก “แหวนแห่งราชวงศ์ลูซิส” ที่มีพลังของ “คริสตัลแห่งแสง” ไว้กับลูนาเฟรย่าก่อนสิ้นใจ


ไฟนอลแฟนตาซี XV เป็นเกมสมมติบทบาทที่พัฒนาและจัดจำหน่ายโดยบริษัทสแควร์เอนิกซ์ สำหรับเครื่องเล่นเกม เพลย์สเตชัน 4 , เอกซ์บอกซ์ วัน และ ไมโครซอฟท์ วินโดวส์ เปิดตัวเป็นครั้งแรกโดยใช้ชื่อ ไฟนอลแฟนตาซี เวอร์ซัส XIII ที่งาน E3 2006 พร้อมกับไฟนอลแฟนตาซี XIII และ ไฟนอลแฟนตาซี อากิโตะ XIII ในชุดเกม แฟบูลา โนวา คริสตัลลิส: ไฟนอล แฟนตาซี XIII ต่อมาในงานเดียวกันเมื่อปี ค.ศ. 2013 ได้มีการเปลี่ยนชื่อพร้อมเผยตัวอย่างใหม่ที่ใช้เทคโนโลยีในยุคที่แปดของเครื่องเล่นเกมในการพัฒนา และด้วยระยะเวลาพัฒนาถึง 10 ปีทำให้เกมไฟนอลแฟนตาซีภาคนี้กลายเป็นวีดีโอเกมคอนโซลที่ใช้เวลาเตรียมการและพัฒนายาวนานเป็นอันดับ 3 ในประวัติศาสตร์ โดยมียอดขายถึง 5 ล้านชุด (เฉพาะแบบดิจิทัลนอกญี่ปุ่น) ในวันแรกที่วางจำหน่าย[4]

ไฟนอลแฟนตาซี XV มีเนื้อเรื่องกล่าวถึงราชอาณาจักรลูซิส ดินแดนครอบครองคริสตัลสุดท้ายที่เป็นขุมพลังอำนาจของโลก โดยตัวเอก "น็อคทิส ลูซิส เคลัม" รัชทายาทต้องร่วมกับพระบิดาในการปกป้องแผ่นดินจากการรุกรานของจักรวรรดินีฟล์ไฮม์ (เยอรมัน: Niflheim) ที่ต้องการคริสตัลดังกล่าว ในโลกของไฟนอลแฟนตาซีภาคนี้ เป็นโลกที่คล้ายคลึงกับโลกของจริงในยุคปัจจุบัน ทั้ง รถยนต์, ทางหลวง, สถาปัตยกรรมตึกรางบ้านช่อง ซึ่งทีมงานได้กล่าวว่า หลายๆสถานในเกมนั้นได้จำลองมาจากสถานที่ที่มีอยู่จริง อาทิ กรุงอินซอมเนียจำลองมาจากโตเกียว, นครอัลติสเซียจำลองมาจากเวนิส

ระบบการต่อสู้ของเกมมีชื่อว่า "แอคทีฟ ครอส แบทเทิล" มีลักษณะคล้ายคลึงกับเกมชุดคิงดอมฮาตส์ และไฟนอลแฟนตาซี ไทป์-0 การโหลดเข้าฉากต่อสู้จะเป็นไปอย่างต่อเนื่องไม่มีการตัดเช่นเดียวกับ ไฟนอลแฟนตาซี XII โดยในฉากจะมีตัวละครบังคับได้หนึ่งคน ส่วนอีกสามคนจะคอยสนับสนุน มีคำสั่งพื้นฐาน ได้แก่ โจมตี วาร์ป เวท ไอเทม ผู้เล่นสามารถเคลื่อนไหวไปมาในฉากได้อย่างอิสระ นอกจากนี้ยังสามารถช่วงชิงยุทธภัณฑ์ของศัตรูเพื่อนำมาใช้ในการต่อสู้ได้อีกด้วย ส่วนเวทมนตร์นั้นเป็นแบบใช้แล้วหมดไปเหมือนไฟนอลแฟนตาซี VIII แต่ยังมีค่า MP ซึ่งใช้สำหรับท่าพิเศษต่างๆ นอกจากนี้ ยังสามารถให้ผู้เล่นปรับโหมดความยากในฉากต่อสู้ได้ ระหว่างโหมดธรรมดา กับโหมดง่าย ซึ่งผู้เล่นสามารถปรับค่าความยากเมื่อใดก็ได้


เนื้อเรื่อง การดำเนินเรื่อง
ไฟนอลแฟนตาซี XV มีเรื่องราวเกิดขึ้นในโลกที่ชื่อว่า อีออสซึ่งคล้ายคลึงกับโลกยุคปัจจุบัน ซึ่งประกอบด้วยดินแดนต่างๆ อาทิ ลูซิส, เทเนไบร์, นีฟล์ไฮม์, อัคคอร์โด เป็นต้น ซึ่งดินแดนเหล่านี้ยกเว้นนีฟล์ไฮม์เคยครอบครองคริสตัลอันเป็นขุมพลังอันยิ่งใหญ่ แต่เมื่อมหาสงครามอุบัติ คริสตัลเหล่านี้ก็สาบสูญ เว้นก็แต่คริสตัลแห่งราชอาณาจักรลูซิสเท่านั้นที่ยังทรงอานุภาพแห่งเวทมนตร์ เมื่อเริ่มการดำเนินเรื่อง ประเทศทั้งมวลในอีออสยกเว้นลูซิสตกอยู่ในอำนาจของจักรวรรดินีฟล์ไฮม์อันมีกองทัพทหารกลนับล้าน มีเพียงธิดาเทพแห่งราชวงศ์เฟลอเรเท่านั้นที่จะสามารถต่อรับมือกับ "ภัยพิบัติแห่งดวงดาว" อันเป็นปรากฏการณ์ที่อาจชักนำโลกเข้าสู่ความมืดนิจนิรันดร์

ในห้วงเวลาที่ราชอาณาจักรลูซิส ประเทศศักดิ์สิทธิ์ที่มีพลังพิเศษจากคริสตัล กำลังจะลงนามในสนธิสัญญาการสงบศึกเพื่อยุติสงครามที่ยาวนานกับจักรวรรดินีฟล์ไฮม์นั้น เจ้าชายน็อคทิส รัชทายาทแห่งลูซิสจำต้องเข้าพิธีสมรสกับท่านหญิงลูน่าเฟรยา ธิดาเทพจากแคว้นเทเนไบร์ ดินแดนในอาณัติของจักรวรรดิตามข้อตกลงในสนธิสัญญาดังกล่าว ถึงกระนั้น กษัตริย์แห่งลูซิสก็ไม่ไว้วางใจที่จะจัดงานแต่งขึ้นที่กรุงอินซอมเนีย จึงได้ออกอุบายหมายให้เจ้าชายน็อคทิสและท่านหญิงลูน่าเฟร์ยา ไปทำพิธีสมรสในนครอัลทิสเซีย เมืองหลวงของประเทศอัคคอร์โดแทน

อย่างไรก็ตาม ในวันลงนามสนธิสัญญา ณ กรุงอินซอมเนีย นีฟล์ไฮม์กลับสามารถปลดบาเรียเวทย์ที่ปกป้องกรุงอินซอมเนียมาช้านานลงได้ จักรวรรดินีฟล์ไฮม์ได้ยกกองทัพเข้าโจมตีและยึดอินซอมเนียอย่างรวดเร็ว น็อคทิสและพวกที่กำลังรอขึ้นเรือไปยังอัลทิสเซีย ตามคำสั่งของพระบิดา รู้สึกตกใจเมื่อได้ยินข่าวว่าพระบิดาสวรรคตไปแล้ว เขาและพวกพ้องต้องหนีไปตั้งหลักก่อนเพื่อรอวันที่จะกอบกู้ประเทศของตน ในขณะที่จักรพรรดินีฟล์ไฮม์ก็มีบัญชาให้ตามล่าและสังหารน็อคทิสเสีย


ตัวละครหลัก
น็อคทิส ลูซิส เคลัม 
(NOCTIS LUCIS CAELUM)
วันเกิด 30 สิงหาคม อายุ 20 ปี ส่วนสูง 176 ซม.
รัชทายาทแห่งราชอาณาจักรลูซิส เขามักจะแสดงท่าทีเอื่อยเฉื่อยชา จึงทำให้คนรอบข้างหลายๆคนไม่มีความมั่นใจในตัวเขา แต่ภายในแล้วน็อคทิสมีความกล้าและอ่อนโยนใส่ใจคนรอบข้างเสมอ

กลาดิโอลัส อามิซิเทีย 
(GLADIOLUS AMICITIA)
วันเกิด 2 เมษายน อายุ 23 ปี ส่วนสูง 198 ซม.
บุตรชายคนโตของตระกูลอามิทีเซีย ซึ่งเป็นตระกูลราชองค์รักษ์แห่งราชวงศ์ลูซิสมาอย่างยาวนาน เป็นเสมือนพี่ชายของน็อคทิส

อีคนิส สตูเปโอ สคีเอ็นเทีย 
(IGNIS STUPEO SCIENTIA)
ส่วนสูง วันเกิด 7 กุมภาพันธ์ อายุ 22 ปี ส่วนสูง 183 ซม.
เป็นเพื่อนที่ทำหน้าที่เสมือนพี่เลี้ยงของลูซิสตั้งแต่เด็ก ถูกวางตัวโดยกษัตริย์เรจิสให้เป็นมือขวาของน็อคทิสในอนาคต

พรอมพ์โต อาร์เจนทัม 
(PROMPTO ARGENTUM)
ส่วนสูง วันเกิด 25 ตุลาคม อายุ 20 ปี  ส่วนสูง 173 ซม.
เคยอยู่โรงเรียนประถมที่เดียวกับน็อคทิส เนื่องจากเคยได้ช่วยเหลือสุนัขของลูน่าไว้ และตัวเจ้าชายน็อคทิสไม่มีเพื่อนรุ่นราวคราวเดียวกัน เจ้าหญิงลูน่าเฟร์ย่าจึงเขียนจดหมายฝากฝังเจ้าชายน็อคทิสไว้กับพรอมพ์โต ทั้งสองเริ่มเป็นเพื่อนกันตอนขึ้นมัธยม


ดินแดน
- นีฟไฮม์ เป็นจักรวรรดิบนทวีปประจิม มีเมืองหลวงคือ กราลีอา เป็นนครที่ใหญ่เป็นอับดับสองในโลกอีออส อาณาเขตดั้งเดิมของนีฟไฮม์นั้นตั้งอยู่ในเขตหนาวเหน็บมีหิมะปกคลุมตลอดทั้งปี
- เทเนไบร์ เป็นอดีตอาณาจักรบนทวีปประจิม เนื่องจากมีพรมแดนติดกับจักรวรรดินีฟไฮม์จึงเป็นดินแดนแรกที่นีฟล์ไฮม์รุกราน
- ลูซิส เป็นราชอาณาจักรบนทวีปลูเซียน มีเมืองหลวงคือ อินซอมเนีย เป็นนครที่ใหญ่ที่สุดในโลกอีออส ก่อนจะถูกนีฟล์ไฮม์รุกราน ลูซิสเคยปกครองทวีปลูเซียนทั้งหมด
- อัคคอร์โด เป็นประเทศหมู่เกาะ ตั้งอยู่นอกชายฝั่งทางใต้ของทวีปลูเซียน และอยู่ทางตะวันออกของทวีปประจิม มีเมืองหลวงคือ อัลทิสเซีย เป็นนครที่ใหญ่เป็นอับดับสามในโลกอีออส อัคคอร์โดเป็นส่วนหนึ่งของจักรวรรดิ แต่จักรวรรดิให้อำนาจอัคคอร์โดในการปกครองตนเอง


การตอบรับและคำวิจารณ์
ในช่วงแรกหลังว่าจำหน่าย ไฟนอลแฟนตาซี XV ได้รับคำวิจารณ์ออกมาในทางบวก คะแนนส่วนใหญ่อยู่ที่ประมาณ 80-90% โดยนักวิจารณ์ส่วนใหญ่นั้นชื่นชมระบบการเล่น การออกแบบเกมในส่วนของโอเพนเวิลด์ และบุคลิกของตัวละครหลัก แต่ถึงอย่างไรก็ตาม ยังมีบางส่วนตั้งข้อสังเกตเกี่ยวกับเนื้อเรื่องที่เดาทางได้ค่อนข้างง่าย, การเดินเรื่องจบค่อนข้างเร็ว และตัวละครบางส่วนที่ยังขาดมิติอยู่บ้าง ในวันที่ 7 พฤศจิกายน 2016 ผู้กำกับทะบะตะ ได้ออกมาเปิดเผยว่าทางทีมงานได้กำหนดแผนงานอัปเดตตัวเกมไว้ระยะสั้น-กลาง-ยาว โดยทีมงานน้อมรับนำส่วนข้อตำหนิไปปรับปรุงตัวเกมให้มีเนื้อเรื่องให้ดีขึ้นและมีอิสระในการเล่นมากยิ่งขึ้น

อย่างไรก็ตาม เมื่อวางจำหน่ายไปซักระยะกลับมีการอัปเดตเพิ่มเติมเนื้อหาเข้ามาจำนวนมาก เนื้อเรื่องบางส่วนถูกนำวางจำหน่ายเป็นส่วนเสริม ทำให้มีการวิจารณ์ในเชิงไม่พอใจอย่างกว้างขวางว่าบริษัทวางจำหน่ายเกมนี้ทั้งที่ยังพัฒนาไม่สมบูรณ์ 100% นอกจากนี้ มีการวางจำหน่าย FFXV: Royal Edition ซึ่งฉบับที่รวมเนื้อเรื่องและเนื้อหาส่วนเสริมทั้งหมดวางจำหน่ายในเดือนมกราคม 2018 ด้วยราคาต่ำกว่าตอนวางจำหน่ายครั้งแรกเสียอีก ผู้ซื้อเกมในช่วงแรกๆต้องจ่ายแพงกว่าแต่กลับไม่ได้รับเกมที่มีเนื้อหาที่สมบูรณ์ และต้องจ่ายเงินเพิ่มอีกยิบย่อยเพื่อให้ได้เนื้อหาสมบูรณ์


Game PC Free Download - Download Game FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION
Final Fantasy XV is an action role-playing game developed and published by Square Enix as part of the long-running Final Fantasy series. It was released for the PlayStation 4 and Xbox One in 2016, and for Microsoft Windows in 2018. The game features an open world environment and action-based battle system, incorporating quick-switching weapons, elemental magic, and other features such as vehicle travel and camping. The base campaign was later expanded with downloadable content (DLC), adding further gameplay options such as additional playable characters and multiplayer.

Final Fantasy XV takes place on the fictional world of Eos; aside from the capital of Lucis, all the world is dominated by the empire of Niflheim, who seek control of the magical Crystal protected by Lucis's royal family. On the eve of peace negotiations, Niflheim attacks the capital and steals the Crystal. Noctis Lucis Caelum, heir to the Lucian throne, goes on a quest to rescue the Crystal and defeat Niflheim. He later learns his full role as the "True King", destined to use the Crystal's powers to save Eos from eternal darkness. The game shares a thematic connection with Fabula Nova Crystallis Final Fantasy, a subseries of games linked by a common mythos which includes Final Fantasy XIII and Final Fantasy Type-0.

The game's development began in 2006 as a PlayStation 3 spin-off titled Final Fantasy Versus XIII.[b] Tetsuya Nomura served as the original director and character designer. After a development period of six years, it was changed to the next mainline title in the series in 2012; Nomura was replaced as director by Hajime Tabata, and the game shifted to eighth generation platforms. Due to the changes, the story needed to be rewritten and some scenes and characters were repurposed or removed. The setting of Final Fantasy XV was "a fantasy based on reality", with locations and creatures based on elements from the real world.

To supplement the game, Square Enix created a multimedia project called the "Final Fantasy XV Universe", which includes a few spin-off games, as well as an anime series and feature film. Gameplay and story-based DLC is also set for release up until early 2019. Upon release, Final Fantasy XV was well received by journalists. Praise was given for its gameplay, visuals, and emotional weight, while reception towards its story and presentation was mixed. By November 2018, the game had sold over 8.4 million copies worldwide.


Gameplay
Final Fantasy XV is an open world action role-playing game where players take control of main protagonist Noctis Lucis Caelum during his journey across the world of Eos. While accompanied by his three companions Gladiolus, Ignis and Prompto, Noctis is the only character directly controlled by the player: he can navigate through simple movement, jump over small obstacles, sprint for a limited time, and perform context-based actions such as taking cover behind objects.[1][2] The kingdom of Lucis is a large connected landmass that can be explored on foot, by using the party's car "Regalia", or chocobos, recurring galliform birds in the Final Fantasy series.[3][4] Both the Regalia and chosen Chocobos can be customised by the player, and Chocobos can join in battles if their connection to the characters is strong enough. While Chocobos are controlled manually, the Regalia can be either manually or automatically controlled. The party can also fast-travel to areas unlocked on the world map. The Regalia must be refueled periodically at petrol stations.[5][6][7] In towns the party can visit, there are inns and hotels where they can stay, shops where items and equipment can be purchased with the in-game currency gil, and local tipsters, non-playable characters (NPCs) who provide information on quests, from main story missions to side quests. Side quests are also available from individual NPCs found in towns.[1][7] During some story sequences, dialogue choices appear for Noctis, with the selected option altering the response from NPCs.[7] The game also contains two difficulty modes, with players being able to switch between the two.


Battle system
The game uses an action-based real-time battle system, called the Active Cross Battle system. Instead of using a menu interface, the player selects commands directly mapped to buttons on the controller, such as "Attack", "Defend", and "Item".[2] Battles take place within the current environment rather than transitioning to a separate arena, and can range from open plains to enclosed building interiors.[1][8] When approaching enemies, a threat meter appears on the top of the screen, growing in intensity the closer the party gets to the enemy. When the party gets close and attacks or is detected, the battle begins. Running away from enemies and out of the combat zone in normal battles ends combat. During battle, each character has health points (HP), and Noctis also has magic points (MP). HP is depleted whenever a character is attacked, while Noctis's MP recovers over time when not in combat or when not using associated abilities such as warping or special weapon skills. If a character's current HP reaches zero, they enter Danger Mode, during which the maximum HP cap steadily decreases; the character is defeated when all of their maximum HP is lost. Some enemies, such as Daemons, are able to lower the HP cap with their attacks. If Noctis is defeated, there is a brief period where a revival item must be used. Should the player fail to do so, the game ends.[1]

Noctis can perform four actions in battle: the standard attack; defending, which blocks and parries attacks; warping, which takes Noctis to a targeted area such as another enemy or an out-of-the-way warp point, and using items. There is a "Wait Mode" option available, where if all player input stops the battle pauses, and players are able to select new enemies to attack or actions to take within a time limit.[1][8] An option available for both Noctis and Ignis in Wait Mode is Libra, an ability which displays an enemy's health, strengths and weaknesses.[1] Noctis can find and equip a wide range of weapons, including single and double-handed swords, polearms, axes, shields, firearms, daggers and Royal Arms. The weapons manifest from thin air as Noctis fights, and can be manually shifted by the player. The type of weapon equipped determines the attack speed and the amount of damage on normal attacks. In addition to normal attacks, there are attacks that deal more damage based on Noctis' position such as "Side Strike" or "Blindside", in addition to the Warp Strike attack. Attacks from enemies can be parried, and depending on the quality of the parry Noctis can counterattack. If wielding a shield-type weapon, a successful block staggers an enemy, leaving them vulnerable to attack. Noctis can launch a special attack with the Royal Arms dubbed "Armiger", when the meter fills during combat: while more powerful than standard weapons, Royal Arms consume HP with each use.[1][5][6] Noctis can also use two classes of firearms—Guns, which range from handguns like pistols to rifles; and Machinery, powerful weapons that have varying effects depending on the type used, from generating a powerful shockwave to dealing high melee damage.[9]

Noctis's companions, controlled by the game's artificial intelligence (AI), can perform contextual commands. When Noctis successfully parries an enemy attack, or performs a Side Strike or Blindside, cooperative attacks between him and his companions called Link-strikes can be triggered. During battle, a meter called the Tech Bar fills. When full, Noctis can command his companions to perform special moves called Techniques: Gladiolus performs a sweeping attack with his sword, Ignis uses his daggers to mark enemies so Noctis can perform a warp strike attack, and Prompto uses his firearm to fire a powerful shot that pierces through tough opponents. After each of these, Noctis can initiate a follow-up attack. Noctis can also trigger an Armiger Chain, where he splits his Royal Arms between his companions before launching a single attack.[5][10]

Magic is separated into two types: Elemancy and Arcana.[10] Elemancy is separated into three types: Fire, Ice and Lightning. Elemental energy is drawn from points across the world map, being absorbed into special flasks and used to craft magical bombs that can be used on enemies. Elemancy can also be combined with specific items to add new effects, such as healing party members while damaging enemies. Both Noctis and his companions are able to use Elemancy.[1][10] Arcana, accessed when Noctis has acquired and equipped a story-related item called the Ring of the Lucii, has access to more powerful magical abilities such as "Death", which drains an enemy's health.[10] After a certain point in the game, Noctis can call upon summoned monsters called Astrals, which aid the party by launching a devastating attack. The summons featured are series regulars including Titan, Ramuh, Leviathan and Shiva. Their types of attack, and even whether they assist at all, is dependent on the environment: for instance, Leviathan can only be summoned in the open when there is a body of water nearby.[6][10][11] At certain points in the story, Noctis is joined by guest characters who have their own Link-strikes and Techniques.


Character progression
After each battle, characters earn experience points (EXP), but they do not automatically level up when a certain amount of EXP has been gathered. Instead, the party must go to safe zones called "Havens", namely rest sites like inns or campsites. When the party rests at night, each character gains levels depending on the amount of EXP earned. If defeated in battle, all EXP gained up to that point since the last level up is permanently lost. Activities in the overworld earn the party Ability Points (AP). AP is spent on the Ascension Grid, the game's leveling system, which is divided into skill trees called "Astralspheres". Each Astralsphere is sorted by type, being associated with magic, combat or passive abilities. Spending AP opens up nodes within the Astralsphere, which in turn grants access to further nodes which require higher amounts of AP to unlock.

Noctis' companions each have their own skills which themselves level up based on usage, and affect equipment. Noctis' fishing ability improves the more times he fishes and the better items he uses, which in turn spreads to his equipment. Gladiolus' Survival skills increase based on the distance the party has travelled in a day, which improves the quality of their equipment and items. Ignis' cooking can be improved based on ingredients either purchased at shops or found in the wild, and his meals grant stat boosts to the party. Prompto takes photos during the party's journey, and the quality of his own skills increase over time. A post-release update enables control of all four characters during battle after unlocking a dedicated node in the Ascension Grid; each character uses specific weapon types and abilities tied to them.

Multiplayer
A multiplayer mode called Comrades was released as an expansion, with gameplay and combat lifted from the main game and tailored for multiplayer; rather than a pre-set character, players take the role of a customizable avatar who takes part in a portion of the story skipped over by the main narrative. The game begins with players choosing their gender, hairstyle, clothing and other aspects. Using the in-game city of Lestallum as their base, the player is assigned missions with three other characters—either other players or AI-controlled. During missions, the player fights monsters either on sorties or to defend transports; at the end of each mission, the player is awarded Gil, materials used for crafting and enhancing weapons, and "Meteorshards" which can power up settlements around Lestallum and open up new quests. Some areas unlock Royal Tombs which grant the player a Royal Sigil; these Sigils both increase specific statistics and grant new themed abilities such as healing or increasing combat moves. The player has access to a variety of weapon types from normal swords to maces and shurikens, which are enhanced using materials to increase passive abilities such as their damage capacity.


Plot
Noctis and his three friends begin their journey to Altissia, the capital of Accordo, where Noctis's wedding to Lunafreya will take place. Finding the local boat services stopped, they receive news of Niflheim's attack on the city of Insomnia and theft of the Crystal; the Lucian King Regis has been assassinated, and both Noctis and Lunafreya are declared dead. Meeting up with Cor, Noctis is tasked with retrieving the Royal Arms—the magical weapons of past Lucian kings—to rescue the Crystal and reclaim his throne. While staying in the city of Lestallum with Iris, Noctis is contacted by the Astral Titan; encouraged by Ardyn, Noctis endures Titan's trial and earns his power, learning that Lunafreya is traveling ahead of Noctis to awaken the Astrals from their slumber. The group continues to travel across Lucis, retrieving the Royal Arms and meeting the Astral Ramuh with assistance from Gentiana. He is also confronted by a hostile Ravus, spars with the mercenary Aranea, and receives further aid from Ardyn. The group eventually recover parts to repair Regis's old yacht, using it to travel to Altissia.

The party arrives in Altissia, where Lunafreya has taken sanctuary. Lunafreya awakens the Astral Leviathan so Noctis can obtain her power, only for Leviathan to go on a rampage when Niflheim attacks. Ardyn appears and mortally wounds Lunafreya, disrupting the ritual; however, she succeeds in awakening Noctis's powers, allowing him to defeat Leviathan. While unconscious, he is visited in a dream by Lunafreya's spirit, who gives him the Ring of the Lucii. Noctis wakes to find Altissia in chaos, and that Ignis was blinded during the battle. The party continues towards Niflheim's capital of Gralea by train. Ignis' blindness and Noctis's mourning of Lunafreya cause friction with Gladiolus until Ignis forces a reconciliation. It is also revealed that the nights are growing longer, causing more Daemons to appear. Ardyn then tricks Noctis into throwing Prompto from the train, and holds Prompto and the Crystal captive in Gralea's military fortress Zegnautus Keep, revealing the Crystal's power can destroy the Daemons. Noctis continues to Tenebrae, where Aranea is aiding refugees from across Eos. While in Tenebrae, Noctis learns that Lunafreya was dying from waking the Astrals, and that Ravus now supports him. On the final journey to Gralea, the train is ambushed by Daemons; after defeating them, Noctis receives the Astral Shiva's blessing from Gentiana, revealed as Shiva's human form.

Arriving to find Gralea overrun by Daemons, Noctis is separated from his friends and forced to use the Ring of the Lucii to survive Zegnautus Keep. After reuniting and rescuing Prompto, the party continues through Zegnautus Keep, defeating Ravus and Emperor Aldercapt, who have been transformed into Daemons. Forced to leave his friends behind, Noctis reaches the Crystal, only to be pulled into it. Ardyn appears and reveals himself to be Ardyn Lucis Caelum, the original True King whose infection by the Starscourge led to the Astrals and Crystal rejecting him; rendered immortal by the Starscourge, Ardyn sought revenge on the Caelum bloodline and the Crystal, hastening the onset of the Starscourge while waiting for the True King to appear so he could destroy them both.[34] Within the Crystal, Noctis encounters the Astral Bahamut; he learns that he is the True King of prophecy, who will cleanse the Starscourge and restore light to Eos at the cost of his life. Noctis returns to Eos after ten years, finding the world engulfed in darkness. Reuniting with his friends, Noctis heads for Insomnia, fighting Ifrit—revived and corrupted by the Starscourge—before facing Ardyn. After killing Ardyn in single combat, Noctis ascends the throne and sacrifices himself, using the Crystal and Ring of the Lucii to purge the Starscourge from Eos. In the afterlife, with help from Lunafreya, Noctis destroys Ardyn's spirit. In mid-credits and post-credits scenes, Noctis opens up to his companions before the final battle, and finds rest with Lunafreya in the afterlife.

The journeys of Noctis' friends during their absence in the main story are expanded through downloadable content (DLC). In Episode Gladiolus, Gladiolus tests his strength against recurring Final Fantasy character Gilgamesh following their first confrontation with Ravus. Episode Prompto follows the titular character after Ardyn tricks Noctis into throwing him from the train to Tenebrae, and focuses on his origins as Verstael's cloned son, designed as one of Niflheim's Magitek soldiers. With help from Aranea, Prompto defeats Verstael—who transfers his soul to the Magitek creation Immortalis to conquer Eos—before heading for Gralea. In Episode Ignis, Ignis allies with a disillusioned Ravus in the wake of Leviathan's rampage. After finding Lunafreya dead and Noctis unconscious, they are ambushed by Ardyn; Ignis uses the Ring of the Lucii to save Noctis, which costs him his sight.[38] In the story mode for the multiplayer expansion Comrades, the player controls a survivor of the Kingsglaive, Regis's bodyguard who abandoned him during Niflheim's attack on Lucis. Despite the peoples' mistrust, the Kingsglaive help defend humanity's last stronghold of Lestallum while experiencing visions of Noctis's resting place on the island of Angelgard. Drawn to Angelgard, the Kingsglaive face Bahamut in combat and are absolved of their treachery, dedicating themselves to protecting Angelgard from Daemons during Noctis's slumber.


Characters
The two main characters are Noctis Lucis Caelum, the crown prince of Lucis and the sole playable character who loses his father in the Niflheim invasion; and his fiancée Lunafreya Nox Fleuret, the current Oracle and former princess of Tenebrae. Noctis is accompanied on his journey by three others: Gladiolus Amicitia, the scion of a family sworn to protect Noctis's family; Ignis Scientia, a prodigy military tactician and Noctis's advisor; and Prompto Argentum, a friend of Noctis from a lower social class. Guest characters include Cor Leonis, a legendary warrior of Lucis who acts as an early guide to Noctis's party; and Iris Amicitia, Gladiolus's sister. Other key characters are Regis Lucis Caelum CXIII, king of Lucis and Noctis's father; Gentiana, Lunafreya's attendant; and Cid Sophiar and his granddaughter Cindy Aurum, mechanics who maintain the party's car. The empire of Niflheim is ruled by Emperor Iedolas Aldercapt. Aldercapt's allies include Ardyn Izunia, the imperial chancellor and the game's main antagonist; Ravus Nox Fleuret, Lunafreya's brother and the high commander of Niflheim's army; Verstael Besithia, the empire's head researcher; and Aranea Highwind, a mercenary dragoon in service to Niflheim.


Get ready to be at the centre of the ultimate fantasy adventure, now for Windows PC.

Joined by your closest friends on the roadtrip of a lifetime through a breathtaking open world, witness stunning landscapes and encounter larger-than-life beasts on your journey to reclaim your homeland from an unimaginable foe.

In an action-packed battle system, channel the power of your ancestors to warp effortlessly through the air in thrilling combat, and together with your comrades, master the skills of weaponry, magic and team-based attacks.

Now realised with the power of cutting-edge technology for Windows PCs, including support for high-resolution displays and HDR10, the beautiful and carefully-crafted experience of FINAL FANTASY XV can be explored like never before.

KEY FEATURES
Includes all of the exciting content released as part of continuous game updates (Chapter 13 alternate route, off-road Regalia customisation, character swap feature and more!). And comes with all of content released in the Season Pass - Episode Gladiolus, Episode Prompto, Multiplayer Expansion: Comrades, and Episode Ignis
Get ready to be at the centre of the ultimate fantasy adventure.

Main game:
FINAL FANTASY XV

New Features:
“Insomnia City Ruins: Expanded Map” – a new map that takes you right up to the end
First Person Mode
Armiger Unleashed
Use of the Royal Cruiser has been unlocked, with new fishing spots and recipes
Additional quest to acquire and upgrade the Regalia Type-D
Additional Achievements

DLC:
FFXV Episode Gladiolus
FFXV Episode Prompto
FFXV Episode Ignis
FFXV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES
FFXV Booster Pack+
FFXV Holiday Pack+
*Moogle Chocobo Carnival tickets are not included in the FFXV Holiday Pack+.

Bonus Items:
[Weapon] Masamune (FFXV Original Model)
[Weapon] Mage Mashers (FFIX Model)
[Weapon] Blazefire Saber XV (FFXV Original Color)
[Weapon] Gae Bolg (FFXIV Model)
[Regalia Decal] Platinum Leviathan
[Regalia Decal] 16-Bit Buddies
[Regalia Decal] Cindymobile
[Regalia Decal] Gold Chocobo
[Outfit] Royal Raiment
[Item] Travel Pack
[Item] Camera Kit
[Item] Angler Set
[Item] Gourmand Set
ความต้องการของระบบสำหรับ เกมส์ FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION
ระบบขั้นต่ำ:
ระบบปฏิบัติการ: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 หรือ Windows 10
หน่วยประมวลผล: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ หรือเทียบเท่า (สำหรับคอมพิวเตอร์ที่ใช้ชิปเซ็ตแสดงผลภายใน เกมต้องการ 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 หรือเทียบเท่า)
หน่วยความจำ: อย่างน้อย 2 GB RAM
ฮาร์ดไดรฟ์: พื้นที่ว่างอย่างน้อย 3 GB (14 GB หากติดตั้งกับ The Sims™ 4) และมีพื้นที่เพิ่มเติมอย่างน้อย 1 GB สำหรับคอนเทนต์ปรับแต่งและไฟล์บันทึกเกม
การแสดงผล: หน่วยความจำวิดีโอ 128 MB และรองรับ Pixel Shader 3.0 การ์ดแสดงผลที่รองรับ: NVIDIA GeForce 6600 หรือดีกว่า, ATI Radeon X1300 หรือดีกว่า, Intel GMA X4500 หรือดีกว่า
DIRECT X: รองรับ DirectX 9.0c
การ์ดเสียง: รองรับ DirectX 9.0c
อุปกรณ์ควบคุม: คีย์บอร์ดและเมาส์
การออนไลน์: จำเป็นต้องเชื่อมต่ออินเทอร์เน็ตเพื่อเปิดใช้งานผลิตภัณฑ์

ระบบที่แนะนำ:
ระบบปฏิบัติการ: Windows 7, 8, 8.1 หรือ 10 แบบ 64 บิต
หน่วยประมวลผล: Intel Core i5 หรือดีกว่า, AMD Athlon X4
การแสดงผล: NVIDIA GTX 650 หรือดีกว่า
หน่วยความจำ: 4 GB RAM
ฮาร์ดไดรฟ์: พื้นที่ว่าง 15 GB
FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION
ตัวเต็ม FULL GAME
เวอร์ชั่นล่าสุด อัพเดทล่าสุดตัวเกมส์ FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION
FULL GAME ตัวเต็ม
อัพเดทล่าสุด 23/3/2019

หน้ารายการดาวน์โหลดอยู่ข้างใน โปรดคลิกที่คำว่า Download ด้านล่าง เพื่อเข้าสู่หน้ารายการ
1. Google Drive DOWNLOAD
2. MegaUp DOWNLOAD


วิธีติดตั้งเกมส์
1. เมื่อโหลดเกมส์ PC เสร็จ
2. แยกไฟล์/ติดตั้ง
* แนะนำ ควรปิด Antivirus ก่อน แยกไฟล์/ติดตั้ง ก่อนทุกครั้ง เพราะ อาจโดน Anitivirus เข้าใจผิดนึกว่าเป็นไวรัส
3. ทำการติดตั้งตัว UPDATE (ถ้าหากมี)
4. ทำการ Crack (วิธี Crack คือ ก็อปตัวไฟล์ Crack ซึ่งจะอยู่ในโฟลเดอร์ไฟล์ที่โหลด แล้วนำมาวางทับในโฟลเดอร์ไฟล์เกมส์ที่ติดตั้ง เช่น ก็อป Crack.flies แล้วไปใส่ไว้ในโฟลเดอร์ C:/Program Flies/โฟลเดอร์เกมส์
5. เล่นซะ !! สนุกแน่นอน !! 
// อย่าลืมสนับสนุนเกมส์ลิขสิทธิ์ด้วยล่ะ \\

*** หากเล่นไม่ได้ ให้ทำตามขั้นตอนนี้ >> วิธีแก้ หากติดตั้งเกมส์แล้วเล่นไม่ได้
อ้างอิง