[โหลดเกมส์ PC] Street Fighter V: Arcade Edition
โหลดเกมส์ PC ฟรี - โหลดเกมส์ Street Fighter V: Arcade Edition
สัมผัสความมันส์สุดระทึกแบบตัวต่อตัวในการต่อสู้ Street Fighter® V! พบกับตัวละครที่เป็นเอกลักษณ์ที่มีให้เลือกถึง 16 ตัว ซึ่งล้วนแต่มีเรื่องราวเฉพาะของตน และภารกิจฝึกฝนสุดพิเศษ เมื่อพร้อมแล้วก็ท้าดวลกับเพื่อนๆ ได้ทั้งแบบออนไลน์และออฟไลน์ เลือกจับคู่ต่อสู้ได้หลากหลายรูปแบบ

ไม่ว่าจะเป็นการแข่งขันจัดอันดับเพื่อชิงเงินค่าต่อสู้ในโหมด Ranked Match เล่นสนุกๆ เอามันส์ใน Casual Match หรือจะชวนเพื่อนให้เข้าร่วม Battle Lounge แล้วมาดูกันว่าใครเจ๋งกว่ากัน ยกระดับความมันส์ขึ้นอีกขั้นด้วยระบบการเล่นข้ามแพลตฟอร์ม ที่ให้ผู้เล่น PlayStation 4 และ Steam เล่นด้วยกันได้!

Street Fighter V เวอร์ชั่นนี้จะแสดงหน้าจอเกมเป็น “Arcade Edition” อัดแน่นความมันส์ในโหมดต่างๆ ทั้ง Arcade Mode, Team Battle Mode และ Extra Battle Mode ซึ่งเล่นแบบออนไลน์ได้ จะสะสมรางวัล ค่าประสบการณ์ หรือเงินค่าต่อสู้ก็ทำได้ทั้งนั้น! ซึ่งเงินค่าต่อสู้นี้สามารถนำไปซื้ออะไรได้มากมาย ไม่ว่าจะเป็นตัวละคร เครื่องแต่งกาย หรือด่านต่างๆ


ตัว Arcade Edition จะมาพร้อมกับเนื้อหาเสริมทุกอย่างพร้อมตัวเกมหลัก เรียกว่าสิ่งที่ขาดหายไปสำหรับเกม Street Fighter 5 คือโหมด Arcade

สิ่งที่เพิ่มเข้ามาใน Street Fighter 5 Arcade Edition
โหมดอาเขต กลับมาแล้ว สามารถได้เลือกได้ 6 เส้นทางการเล่น ตามรูปแบบ Street Fighter ภาคคลาสสิก
โหมด Gallery ปลดล็อกภาพประกอบหลายร้อยภาพ เมื่อคุณเล่นผ่านโหมดอาเขต
Extra Battle เมื่อผ่าน โหมด timed challenges จะปลดล็อกชุดใหม่ของตัวละครได้ และจะอัพเดทให้ตลอดปี 2018
V-Triggers แบบใหม่โดย ตัวละครแต่ละตัวจะมี Triggers สองแบบ
มีการออกแบบ อินเตอร์เฟซผู้ใช้ใหม่


สตรีทไฟเตอร์ V (ญี่ปุ่น: ストリートファイターV; อังกฤษ: Street Fighter V) เป็นเกมต่อสู้จากซีรีส์สตรีทไฟเตอร์ ที่ได้รับการเปิดตัวในเดือนกุมภาพันธ์ ค.ศ. 2016 ในระบบเพลย์สเตชัน 4 และไมโครซอฟท์ วินโดวส์[1] กับการเปิดตัวภายหลังในระบบลินุกซ์ และจะมีการเล่นข้ามแพลตฟอร์มระหว่างวินโดวส์และเวอร์ชันเพลย์สเตชัน 4

คล้ายกับเกมก่อนหน้านี้ในซีรีส์ สตรีทไฟเตอร์ V เป็นเกมต่อสู้ระบบฉายด้านข้าง เกมนี้ยังทำการเปิดตัว "วี-เกจ" ซึ่งจะเพิ่มขึ้นเมื่อผู้เล่นถูกโจมตีและเพิ่มสามทักษะใหม่ โดยมี 16 ตัวละครในช่วงแรก ซึ่งในจำนวนนั้น จะมี 4 ตัวละครใหม่ของซีรีส์ ส่วนโหมดเนื้อเรื่องและตัวละครที่เพิ่มเติมจะได้รับผ่านการอัปเดตและมีเนื้อหาที่ดาวน์โหลดได้

อ้างตามแคปคอม เกมภาคนี้รองรับระบบคอนโซลสำหรับเพลย์สเตชัน 4 แต่เพียงผู้เดียว ในฐานะที่โซนีและแคปคอมมี"วิสัยทัศน์เหมือนกันสำหรับศักยภาพในการเติบโตของเกมต่อสู้" ซึ่งเกมได้รับการขับเคลื่อนโดยซอฟต์แวร์เฟรมเวิร์กอันเรียลเอนจิน 4 และมีการทดสอบเบตาก่อนที่จะทำการเปิดตัว ครั้นเมื่อเปิดตัว เกมนี้ก็ได้รับคำวิจารณ์โดยรวมในเชิงบวก พร้อมกับนักวิจารณ์ที่ยกย่องด้านกราฟิกของเกมและรูปแบบการเล่น แต่ก็มีการวิพากษ์วิจารณ์ถึงเนื้อหาและตัวละครที่ขาดหายไป เช่นเดียวกับปัญหาทางด้านเทคนิคเช่นเซิร์ฟเวอร์เสียในช่วงเปิดตัวและมีอาการบั๊ก ในขณะที่ทางแคปคอมคาดหวังว่าเกมนี้จะมียอดจำหน่ายอย่างน้อย 2 ล้านชุดก่อนสิ้นปีงบประมาณ ค.ศ. 2016 ของบริษัท แต่ก็พลาดต่อเป้าหมายดังกล่าว ที่สามารถทำได้เพียง 1.4 ล้านชุด ณ วันที่ 31 มีนาคม ค.ศ. 2016


รูปแบบการเล่น
สตรีทไฟเตอร์ V เป็นเกมต่อสู้ฉายด้านข้างเช่นเดียวกับภาคก่อน ซึ่งมีนักสู้สองฝ่ายที่ใช้การโจมตีสารพัดรูปแบบ เกมนี้มีมาตรวัด EX ที่เริ่มนำมาใช้ในสตรีทไฟเตอร์ III ซึ่งช่วยเพิ่มพลังในการใช้ท่าไม้ตายหรือสะสมไว้เพื่อใช้ท่าไม้ตายสุดยอดได้ ในขณะที่ระบบโฟกัสแอทแทคที่มีอยู่ในภาคก่อนได้ถูกลบออกไป สิ่งใหม่สำหรับภาคนี้คือ "วี-เกจ" ที่จะเพิ่มขึ้นก็ต่อเมื่อผู้เล่นถูกโจมตี และเสริมสามเทคนิคใหม่ ได้แก่: วี-สกิล, วี-รีเวอร์แซล และวี-ทริกเกอร์ ซึ่งวี-สกิล เป็นทักษะการโจมตีแบบพิเศษที่ไม่ซ้ำกันในแต่ละตัวละคร ตัวอย่างเช่น ริวสามารถหลบหลีกการโจมตีในขณะที่เวก้า (เอ็ม.ไบสัน ในเวอร์ชันภาษาอังกฤษ) สามารถสะท้อนวิถีการยิงออกไปได้ โดยบางส่วนจะสร้างวี-เกจ เมื่อดำเนินการเสร็จเรียบร้อยแล้ว สำหรับวี-รีเวอร์แซล จะให้ผู้เล่นใช้ในส่วนของวี-เกจได้ทำการโต้กลับในขณะถูกโจมตี และท้ายสุด คือวี-ทริกเกอร์ ที่ใช้วี-เกจทั้งหมดเพื่อให้ผู้เล่นใช้ความสามารถพิเศษได้ เช่น เพิ่มความแรงชั่วคราวสำหรับคลื่นพลังของริว หรือเพิ่มจำนวนการกระหน่ำโจมตีให้แก่ชุนลี นอกจากนี้ มาตรวัดการมึนงง (Stun Meter) ที่ได้มีการนำเสนอในสตรีทไฟท์เตอร์ III ก็จะแสดงให้เห็นอยู่ใต้แถบพลังของเกมนี้ โดยมาตรวัดดังกล่าวจะเพิ่มขึ้นเมื่อถูกโจมตีอย่างต่อเนื่องและตัวละครจะมีอาการมึนเมื่อเต็มแถบ ดังนั้น มันจึงเป็นการส่งเสริมให้ผู้เล่นมีความอุกอาจเมื่อมาตรวัดของอีกฝ่ายใกล้จะเต็ม เกมนี้ยังมีจุดเด่นตรงที่ตัวละครมีปฏิสัมพันธ์ในฉากต่อสู้ ที่จะแสดงเพิ่มหากเป็นฝ่ายแพ้ที่บริเวณมุมของฉาก


ตัวละคร
เกมภาคนี้ได้ทำการเปิดตัว 16 ตัวละคร โดยมีสี่ตัวละครใหม่ของซีรีส์ และภายหลังจากการเปิดตัว ได้มีการเพิ่มตัวละคร และเพิ่มรูปแบบการเล่นไปจากเดิม โดยได้มีการวางแผนที่จะเพิ่มหกตัวละครในปี ค.ศ. 2016 ตัวละครเสริมเหล่านี้ จะสามารถเลือกซื้อผ่านระบบไมโครทรานสแอคชัน ได้แก่: "เซนนี" โดยซื้อผ่านสกุลเงินในโลกแห่งความจริง หรือ "ไฟต์มันนี" ที่ได้รับผ่านการเล่นเกม


รายชื่อต่อไปนี้ ตัวละครใหม่จะเขียนด้วยอักษรตัวหนา, ในขณะที่ตัวละครที่ต้องซื้อจะระบุในอักษรตัวเอน
 • อาบีเกล
 • โกคิ
 • อเล็กซ์
 • เอ็ม.ไบสัน
 • บลังก้า
 • เบอร์ดี
 • แคมมี
 • โคดี
 • ชุนลี
 • ดัลซิม
 • เอ็ด
 • ฟาง
 • ฟอล์ก
 • จี
 • ไกล์
 • อิบุกิ
 • จูริ
 • คาริน
 • เคน
 • โคลิน
 • ลอรา
 • เวก้า
 • เมนัต
 • แนช
 • เนคอลลี
 • อาร์.มิกะ
 • ราชิด
 • ริว
 • สกัด
 • ซากุระ
 • ยูเรน
 • บัลร็อก
 • แซนกีฟ
 • เซะกู
ซึ่งสี่ตัวละครใหม่ประกอบด้วย เนคอลลี ที่มีลักษณะเหมือนนักรบแอซเท็กจากประเทศที่ไม่รู้จัก โดยแสวงหาดวงจิตที่แข็งแกร่งของฝ่ายตรงข้าม, ราชิด ซึ่งเป็นชาวเอเชียตะวันออกกลางที่มีความสามารถในการควบคุมสายลม และกำลังตามหาเพื่อนที่หายไปจากการลักพาตัวโดยเวก้ากับองค์กรชาโดลู, ลอรา มะสึดะ เธอเป็นนักสู้ชาวบราซิลและเป็นพี่สาวของฌอน มะสึดะ นักสู้ผู้เจนศึกจากสตรีทไฟท์เตอร์ III โดยเธอเป็นผู้ใช้วิชาบราซิลเลี่ยน ยูยิสสู และไฟฟ้าในการโจมตี และฟาง สมาชิกใหม่แห่งชาโดลูแกรนด์มาสเตอร์ ซึ่งมีช่วงการโจมตียาวกับการเคลื่อนไหวที่ไหลลื่น และมีความสามารถในการวางยาพิษใส่ฝ่ายตรงข้าม


เนื้อเรื่องย่อ
เนื้อเรื่องในภาคที่ 5 นั้นเป็นเนื้อเรื่องระหว่าง สตรีทไฟเตอร์ III และ สตรีทไฟเตอร์ IV หลายปีให้หลังจากที่แนชถูกเวก้าสังหาร เขาก็ได้ฟื้นตื่นขึ้นมาจากหลุมฝังศพ และได้รับคำแนะนำจากผู้หญิงคนหนึ่งที่ชื่อเฮเลน โดยเธอได้รื้อฟื้นความทรงจำเกี่ยวกับไกล์ผู้เป็นอดีตสหายศึกที่จะสามารถช่วยในการกำจัดเวก้า ในขณะเดียวกัน องค์กรชาโดลูได้เริ่มแผนลับที่เรียกกันว่า "ปฏิบัติการห่วงโซ่" (Operation C.H.A.I.N.S) ด้วยการเปิดตัวดาวเทียมเจ็ดดวงในวงโคจรที่เรียกว่า "แบล็คมูน" (Black Moons) ส่วนราชิดก็ได้แทรกตัวเข้าไปในสำนักงานใหญ่ของชาโดลูเพื่อตามหาเพื่อนที่ถูกพวกมันลักพาตัว ทว่า เขาก็ถูกพบตัวและพ่ายแพ้ต่อฟาง ผู้ขโมยไอเท็มที่มีลักษณะคล้ายตัวหมากรุก และใช้มันเพื่อทำให้แบล็คมูนซึ่งเป็นอาวุธพัลส์แม่เหล็กไฟฟ้าเหนือนครนิวยอร์กระเบิด

หลังจากความพยายามที่จะหยุดยั้งเวก้าและสมุนของมันในนครนิวยอร์กไม่ประสบผลสำเร็จ ไกล์ และชุนลี ก็ต้องมาเผชิญกับแนช ซึ่งได้พยายามช่วงชิงชื้นส่วนที่มีลักษณะคล้ายตัวหมากรุก แล้วหนีไปไม่นานหลังจากนั้น ต่อมา แนชก็ได้พบกับเฮเลน ผู้ทำการหว่านล้อมราชิดและจูริในการสร้างพันธมิตรกับพวกเธอ เพื่อนำชิ้นส่วนที่คล้ายหมากรุกไปใช้ในการหยุดยั้งปฏิบัติการห่วงโซ่ โดยเผยให้เห็นว่าพวกเขามีกุญแจที่จะควบคุมแบล็คมูน และมอบหมายให้ใครคนหนึ่งเก็บรักษาเพื่อป้องกันไม่ให้ถูกนำไปใช้ ในขณะที่วัตถุประสงค์ขององค์กรชาโดลูคือการใช้แบล็คมูนในการแผ่ความหวาดกลัวและสิ้นหวังต่อผู้คนทั่วโลก ซึ่งเป็นแหล่งที่มาของไซโคพาวเวอร์สำหรับเวก้า และพวกมันตั้งใจที่จะสูบฉีดพลังงานนี้ เพื่อที่จะทำให้เวก้า รวมถึงกองกำลังของเขาอยู่ยงคงกระพัน ในการครอบครองข้อมูลเดียวกัน คารินได้เรียกนักสู้จากทั่วโลกมาช่วยในการรวบรวมชิ้นส่วนก่อนหน้าองค์กรชาโดลู ทุกคนต่างตอบรับคำเรียกร้องจากคาริน ยกเว้นริว ผู้ทำการฝึกฝนเพิ่มเติมเพื่อทำการกักขังพลังซะสึอิโนะฮะโดตามคำเสนอแนะของเคน

ในฐานะของนักสู้ที่เดินทางไปทั่วโลกในการค้นหาชิ้นส่วนดังกล่าว พวกเขาได้ถูกโจมตีอีกประมาณได้


Street Fighter V[a] is a fighting video game developed by Capcom and Dimps. The game was released in February 2016 for the PlayStation 4 and Microsoft Windows. The game features cross-platform play between the PlayStation 4 and Windows versions.

Similar to the previous games in the Street Fighter series, Street Fighter V features a side-scrolling fighting gameplay system. The game also introduces the "V-Gauge", which builds as the player receives attacks and adds three new skills. The game features 16 characters at launch, with four of them being new to the series. A story mode and additional characters were added through updates and downloadable content.

According to Capcom, the game was a PlayStation 4 console exclusive as both Sony and Capcom had "the same vision for the growth potential in the fighting game space". The game was powered by Unreal Engine 4, and had a beta test prior to its launch. Upon release, the game received generally positive reviews, with critics praising the game's graphics and gameplay, but was criticized for its lack of content and characters, as well as its technical issues such as broken servers at launch and software bugs. Capcom was expecting the game to sell at least 2 million copies by the end of their fiscal year 2016. It missed the sales target, selling only 1.4 million copies as of March 31, 2016; though its accumulated lifetime sales got close to 2.5 million.

Its update, Street Fighter V: Arcade Edition, released on January 16, 2018 and was received more positively with improvements to the user interface and content, in particular its single-player modes.


Gameplay
See also: Gameplay of the Street Fighter series
Street Fighter V carries on the 2D fighting gameplay of its predecessors, in which two fighters use a variety of attacks and special abilities to knock out their opponent. The game features the EX gauge introduced in Street Fighter III, which builds as the player lands attacks and can be used to either power up special moves or perform super combos known as Critical Arts, although the Focus Attacks from the previous game have been removed. New to this game is the "V-Gauge", which builds as the player receives attacks and adds three new techniques: V-Skills, V-Reversals, and V-Triggers. V-Skills are special attacks unique to each fighter; for example, Ryu can parry an attack while M. Bison can reflect projectiles, some of which build V-Gauge when successfully performed. V-Reversals allow players to use a section of the V-Gauge to perform a counter move whilst being attacked. Finally, V-Triggers use the entire V-Gauge to allow the player to perform a unique ability, such as a temporary damage boost for Ryu's energy balls or added hits to Chun-Li's attacks. Additionally, the Stun Meter, which has been present since Street Fighter III, is made visible under the health bars in this game. The Stun Meter increases when receiving consecutive attacks and will cause the player to become stunned if filled; thus, it encourages players to play offensively when the opponent's Meter is close to full. The game also features an interactive arena, showcasing special animations when a player is defeated at the edge of the arena.


Characters
See also: List of Street Fighter characters
The game features 16 characters at launch, four of whom are new to the Street Fighter series. Following the game's launch, several additional characters were developed and added to the game via updates, with six new characters added as part of each "season" of content. These characters, among other post-launch content, are able to be purchased via either real-world currency, or "Fight Money", earned through gameplay.

New playable characters are highlighted in bold.

The four new characters include Necalli, an intelligent wild Aztec-like warrior from an unknown country who seeks a strong opponent's soul; Rashid, a Middle Easterner who is capable of manipulating wind and is searching for a missing friend who has been kidnapped by Bison and Shadaloo;[8] Laura Matsuda, a Brazilian fighter and older sister to Street Fighter III veteran Sean Matsuda who uses Brazilian jiu-jitsu and electricity in her attacks;[9] and F.A.N.G, a new member of the Shadaloo Grand Masters who combines long ranged attacks and slippery movements with his ability to poison his opponents. New characters introduced following the game's launch include Kolin, the assistant to Illuminati's leader Gill; Ed, Balrog's Psycho-powered protégé; Abigail, a Canadian member of the Mad Gear gang from Final Fight; Menat, Rose's Egyptian teenage apprentice; Zeku, Guy's Bushinryu master; Falke, a Neo Shadaloo member; G, the self-proclaimed "President of the World"; and Kage, the embodiment of Ryu's Satsui no Hado, which becomes a separate entity after Ryu purges it from himself.


Plot
The story takes place between the events of Street Fighter IV and Street Fighter III. Years after he sacrificed himself to stop M. Bison, Charlie Nash awakens in a tomb and is instructed by a young woman named Helen to retrieve an item from his old friend Guile that will help him destroy Bison. Meanwhile, the Shadaloo organization initiates "Operation C.H.A.I.N.S." by launching seven artificial satellites in orbit known as the "Black Moons", planning to spread fear and despair, the source of Bison's Psycho Power, and siphon this energy in order to render him and his forces invincible. Rashid infiltrates the headquarters of Shadaloo looking for a friend who was kidnapped by them, but is discovered and defeated by F.A.N.G. as he steals a chess piece-like item in Rashid's possession and uses it to detonate one of the Black Moons, triggering a high altitude electromagnetic pulse above New York City.

Unsuccessfully attempting to stop Bison and his subordinates in New York, Guile and Chun-Li are attacked by Charlie, who attempts to take the pieces sent to them before fleeing. Charlie reunites with Helen, who also convinces Rashid and Juri to form an alliance with them to retrieve the pieces. She explains they are the keys to control the Black Moons, which were sent to certain individuals in order to prevent their use. In possession of the same information, Karin Kanzuki summons warriors from around the globe to help gather the pieces before Shadaloo as well. All of them answer Karin's call except Ryu, who stays behind at Ken's suggestion to train further in order to keep his Satsui no Hadou at bay.


As the warriors travel the world in search for the pieces, they are repeatedly attacked by Shadaloo's minions and Dolls, as well as the ancient Aztec god Necalli, who seeks to devour the strongest fighters' souls. During a fight, Cammy defeats and restrains her sister Decapre. Knowing she was being brainwashed by Shadaloo, Cammy refuses to surrender Decapre to the police and takes her away with Juri's help. Having gathered all remaining pieces and more allies, the warriors storm Shadaloo's base and successfully deactivate the Black Moons, but fail to defeat Bison's troops and are forced to retreat. F.A.N.G. threatens Li-Fen, a young girl among those kidnapped and forced to create the Black Moons. He demands she alter their course and have them fall on Earth instead, striking six main cities around the globe in 24 hours to cause havoc and generate the Psycho Power they need. Charlie interferes the plan, but failed to defeat Bison until Necalli shows up and battles him. Later on, Charlie is reunited with Rashid and Azam, and reveals that Rashid's purpose for involving in the situation is to rescue his missing friend who was working for S.I.N.. Charlie realized what he has done to his friends after listening to Rashid. The trio were caught by Necalli and were forced to retreat. Karin and rest of her group were also forced to retreat as their chopper arrived. As the group aboard the chopper, Guile noticed Charlie and rescues him from Necalli as he was injured from his battle against Bison. After returning to Kanzuki's estate, Guile and Charlie managed to save Abel by draining the psycho power that was controlling him. As Charlie leaves, Guile gives him his dog tag as their friendship resumed. Abel recognizes Charlie and thanks him for freeing him.

Helen gives an information to Rashid as she plays a voice mail from Li-Fen that there is a hidden code that can stop Operation C.H.A.I.N.S., and that only he can stop it. After the voice mail, Helen tells Charlie that he will have his chance to kill Bison; however, Charlie disagrees and tells her that he does not have the strength (as he still regret his action to his friends and thinking about his dog tag that Guile gave to him) and he already knows that he doesn't have a lot of time to live.

Ryu returns from his training and defeats Necalli in combat, purging the Satsui no Hadou from himself and able to use Mu no Ken (the Power/Fist of Nothingness) and forcing the god to permanently retreat. He rejoins his companions in a second attack on the Shadaloo base. Rashid discovers his missing friend was killed by F.A.N.G. long ago, but manages to stop the Black Moons completely using a hint his friend left for him. As Chun-Li, Guile, and Ryu about to fight Bison, Charlie intervenes as Chun-Li was about to rescue Li-Fen. Guile stops Chun-Li and looks at Charlie as he gives one last smile to his friends before he fight Bison. Charlie confronts Bison and fails to defeat him, but sacrifices himself to drain part of Bison's Psycho Power, weakening him enough for Ryu to destroy him once and for all. Chun-Li takes Li-Fen and defeats F.A.N.G., and the warriors evacuate the Shadaloo base as it is destroyed. The brainwashed Dolls recover their senses, while Rashid receives a pre-recorded message from his now deceased friend, thanking him for helping to save the world and telling him to move on with his life. Meanwhile, Helen returns to her master, Gill, who declares he shall restore order to the world and asks Helen, revealed to be Kolin, to follow him.

In a post-credits scene, after having a sparring match, Ryu and Ken ponder that their road to self-improvement will never have an end.

ความต้องการของระบบสำหรับ เกมส์ Street Fighter V: Arcade Editione
ขั้นต่ำ
ระบบปฏิบัติการ: Windows 7 64-bit
หน่วยประมวลผล: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz
หน่วยความจำ: แรม 6 GB
กราฟิก: NVIDIA® GeForce® GTX 480, GTX 570, GTX 670, or better
DirectX: เวอร์ชัน 11
เครือข่าย: การเชื่อมต่ออินเทอร์เน็ตแบบบรอดแบนด์
การ์ดเสียง: DirectX compatible soundcard or onboard chipset
หมายเหตุเพิ่มเติม: Compatible with XInput and DirectInput USB devices including gamepads and arcade sticks based on Xbox 360, Xbox One, and DualShock controllers. Steam Controller also supported.

แนะนำ
ระบบปฏิบัติการ: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-BIT Required)
หน่วยประมวลผล: Intel Core i5-4690K @3.50GHz or AMD FX-9370
หน่วยความจำ: แรม 8 GB
กราฟิก: NVIDIA® GeForce® GTX 960 or AMD Radeon R7 370
DirectX: เวอร์ชัน 11
เครือข่าย: การเชื่อมต่ออินเทอร์เน็ตแบบบรอดแบนด์
การ์ดเสียง: DirectX compatible soundcard or onboard chipset
หมายเหตุเพิ่มเติม: Compatible with XInput and DirectInput USB devices including gamepads and arcade sticks based on Xbox 360, Xbox One, and DualShock controllers. Steam Controller also supported.


:: DOWNLOAD ::
ลิงก์ตรง โหลดแรงส์ >>>

ตัวเกมส์ Street Fighter V: Arcade Edition
อัพเดทล่าสุด 26/3/2019

หน้ารายการดาวน์โหลดอยู่ข้างใน โปรดคลิกที่คำว่า Download ด้านล่าง เพื่อเข้าสู่หน้ารายการ
วิธีติดตั้งเกมส์
1. เมื่อโหลดเกมส์ PC เสร็จ
2. แยกไฟล์/ติดตั้ง
* แนะนำ ควรปิด Antivirus ก่อน แยกไฟล์/ติดตั้ง ก่อนทุกครั้ง เพราะ อาจโดน Anitivirus เข้าใจผิดนึกว่าเป็นไวรัส
3. ทำการติดตั้งตัว UPDATE (ถ้าหากมี)
4. ทำการ Crack (วิธี Crack คือ ก็อปตัวไฟล์ Crack ซึ่งจะอยู่ในโฟลเดอร์ไฟล์ที่โหลด แล้วนำมาวางทับในโฟลเดอร์ไฟล์เกมส์ที่ติดตั้ง เช่น ก็อป Crack.flies แล้วไปใส่ไว้ในโฟลเดอร์ C:/Program Flies/โฟลเดอร์เกมส์
5. เล่นซะ !! สนุกแน่นอน !! 
// อย่าลืมสนับสนุนเกมส์ลิขสิทธิ์ด้วยล่ะ \\

*** หากเล่นไม่ได้ ให้ทำตามขั้นตอนนี้ >> วิธีแก้ หากติดตั้งเกมส์แล้วเล่นไม่ได้