โหลดเกมส์PC - Watch Dogs เกมแฮคเกอร์อัจฉริยะ


โหลดเกมส์PC - Watch Dogs เกมแฮคเกอร์อัจฉริยะ
เพียงแค่ปัดนิ้ว เราเชื่อมต่อกับเพื่อน ๆ เราซื้ออุปกรณ์และเครื่องมือล่าสุด เราค้นหาว่าเกิดอะไรขึ้นในโลกนี้ แต่ด้วยการปัดอย่างง่ายเดียวกันนี้เราจึงทำให้เกิดเงาที่กว้างขวางยิ่งขึ้น ด้วยการเชื่อมต่อแต่ละครั้งเราจะทิ้งร่องรอยดิจิตอลที่ติดตามทุกการเคลื่อนไหวและเหตุการณ์สำคัญของเราความชอบและไม่ชอบ และไม่ใช่แค่คน วันนี้เมืองใหญ่ ๆ ทุกเครือข่าย โครงสร้างพื้นฐานของเมืองถูกตรวจสอบและควบคุมโดยระบบปฏิบัติการที่ซับซ้อน

ใน Watch_Dogs ระบบนี้เรียกว่าระบบปฏิบัติการกลาง (CTOS) - และควบคุมเกือบทุกชิ้นส่วนของเทคโนโลยีของเมืองและเก็บข้อมูลสำคัญเกี่ยวกับผู้อยู่อาศัยในเมืองทั้งหมด

คุณเล่นเป็น Aiden Pearce แฮ็กเกอร์ที่ยอดเยี่ยมและอดีตอันธพาลซึ่งอดีตอาชญากรนำไปสู่โศกนาฏกรรมในครอบครัวที่รุนแรง ในการตามล่าหาคนที่ทำร้ายครอบครัวของคุณคุณจะสามารถตรวจสอบและแฮ็กทุกคนที่ล้อมรอบคุณด้วยการจัดการทุกอย่างที่เชื่อมต่อกับเครือข่ายของเมือง เข้าถึงกล้องรักษาความปลอดภัยทุกหนทุกแห่งดาวน์โหลดข้อมูลส่วนบุคคลเพื่อค้นหาเป้าหมายควบคุมสัญญาณไฟจราจรและการขนส่งสาธารณะเพื่อหยุดยั้งศัตรู…และอีกมากมาย

ใช้เมืองชิคาโกเป็นอาวุธที่ดีที่สุดของคุณและกำหนดรูปแบบการแก้แค้นของคุณเอง


โหลดเกมส์PC - Watch Dogs เกมแฮคเกอร์อัจฉริยะ - คุณสมบัติหลัก
Watch_Dogs เกิดขึ้นในเมืองที่มีชีวิตจำลองซึ่งโดยใช้สมาร์ทโฟนคุณจะสามารถควบคุมโครงสร้างพื้นฐานของเมืองได้แบบเรียลไทม์ ดักจับศัตรูของคุณในกองรถ 30 คันโดยจัดการสัญญาณไฟจราจร หยุดรถไฟแล้วขึ้นรถไฟเพื่อหลบเลี่ยงเจ้าหน้าที่ หลบหนีการจับกุมอย่างหวุดหวิดโดยยกสะพานอย่างรวดเร็ว อะไรก็ตามที่เชื่อมโยงกับ CTOS ของเมืองสามารถกลายเป็นอาวุธของคุณได้

ความยุติธรรมบนถนน
อาศัยอยู่ในเมืองชั้นในเมืองชิคาโกที่ซึ่งความรุนแรงได้รับคำตอบที่ดีที่สุดจากความรุนแรงคุณมีทักษะในการต่อสู้ไปตามถนน กำจัดศัตรูด้วยการส่งพลังทำลายล้างด้วยกระบองของคุณหรือสัมผัสกับการยิงแบบไม่เคยมีมาก่อนด้วยการจำลองทางฟิสิกส์ที่สามารถเทียบเคียงคู่แข่งในประเภทปืนได้ ใช้การผสมผสานระหว่างการยิงและการแฮ็คเพื่อให้ได้เปรียบในทุกสถานการณ์ ถนนถูกออกแบบมาเพื่อให้คุณสร้างแผนการโจมตีของคุณเอง โดยรวมแล้วคุณจะสามารถเข้าถึงอาวุธดั้งเดิมได้มากกว่า 30 ชนิด

ขับ OCTANE สูง
Ubisoft Montreal ได้ร่วมมือกับสตูดิโอเช่น Ubisoft Reflections สตูดิโอที่ได้รับรางวัลด้านหลัง Driver Series ที่ได้รับรางวัลมาแล้วเพื่อนำเกมที่เต็มไปด้วยแรงม้า ขับขี่ยานพาหนะมากกว่า 65 คันโดยแต่ละคันมีความทันสมัยด้านฟิสิกส์และการจัดการและสำรวจเมืองใหญ่ในขณะที่ทำภารกิจให้สำเร็จ

ทุกอย่างอยู่ภายใต้การควบคุม
Disrupt เป็นเกมเอ็นจิ้นใหม่ที่ออกแบบมาสำหรับ Watch_Dogs โดยใช้การประมวลผลและกราฟิกขั้นสูงเพื่อให้ได้ภาพที่สวยงามและประสบการณ์ที่สมจริงอย่างไม่น่าเชื่อ Disrupt ให้พลังที่จะส่งผลกระทบต่อเรื่องราวเมืองและชีวิตของประชากรด้วยการเลือกของคุณที่สร้างเอฟเฟกต์ระลอกคลื่นทั่วเมือง

การนำทางแบบไดนามิก
Watch_Dogs ช่วยให้คุณสามารถใช้ ctOS ของเมืองเพื่อประโยชน์ของคุณเท่านั้น แต่ยังรวมถึงถนนด้วย ในชิคาโกในโลกแห่งความเป็นจริงตัดผ่านอาคารหรือปีนขึ้นไปบนหลังคาเพื่อจับเป้าหมายของคุณ

ประสบการณ์ไร้ผู้เล่นหลายคนอย่างไร้ที่ติ
ค้นพบระดับใหม่ของการโต้ตอบความร่วมมือและการเผชิญหน้าระหว่างผู้เล่นด้วยระบบเกมแบบผู้เล่นหลายคนที่เชื่อมโยงโหมดเดี่ยวและโหมดผู้เล่นหลายคนเข้าด้วยกันเป็นประสบการณ์ที่ไร้รอยต่อ นั่นหมายความว่าไม่มีเมนูไม่มีหน้าจอโหลดเพียงการกระทำแบบผู้เล่นหลายคนในโลกเปิดทันที


โหลดเกมส์PC - Watch Dogs เกมแฮคเกอร์อัจฉริยะ - รายละเอียด
Watch Dogs (ชื่อเกมสามารถให้ทันสมัยเป็น WATCH_DOGS) เป็นเกมแนวอิสระ (Open World)และแอ็คชั่นผจญภัย (Action-adventure game)[8] ผลิตโดย Ubisoft Montreal และจัดจำหน่ายโดย Ubisoft[9] ถูกวางจำหน่ายเมื่อวันที่ 27 พฤษภาคม พ.ศ. 2557 รองรับใน ไมโครซอฟท์ วินโดวส์,และเพลย์สเตชัน 3, เพลย์สเตชัน 4, เอกซ์บอกซ์ 360,เอกซ์บอกซ์ วัน และสุดท้าย วียู [10] รุ่นที่วางแผนไว้ในการเปิดตัวไตรมาสที่สี่ในปี พ.ศ. 2557 โดยเมืองในตัวเกมนั้นเป็นเมืองชิคาโก,รัฐอิลลินอยส์ โดยในรูปแบบวิดีโอเกมผู้เล่นคนเดียว(หรือ Single Player) โดยเรารับบทบาทเป็นแฮคเกอร์และความพยายามในการแสวงหาที่จะแก้แค้นหลังการอุบัติเหตุของหลานสาว โดยความอิสระที่ให้ผู้เล่นได้เตร็ดเตร่ไปทั่วเมืองชิคาโกซึ่งนั้นรวมไปถึงชนบท และชุมชมแออัดอีกด้วย

โดยตัวเกมเป็นเกมมุมมองบุคคลที่สามและในการเดินทางสามารถเดินหรือขับรถก็ได้ โดยผู้เล่นเล่นเป็น เอเดน เพียร์ซ ผู้มีความสามารถสูง สวมหมวกสีเทา ซึ่งเป็นแฮคเกอร์ที่สามารถแฮ็คเข้าไปในระบบของ CtOS ระบบศูนย์กลางเมืองซึ่งสามารถจะเชื่อมต่อไปยังเมืองชิคาโกได้ , โดยผู้เล่นสามารถเล่นได้ทั้งสิ่งที่ถูกและผิดกฎหมาย หรือความผิดทางอาญาหรือศาลเตี้ย


โหลดเกมส์PC - Watch Dogs เกมแฮคเกอร์อัจฉริยะ - เนื้อหา
ในเรื่องราวของวอตช์ดอกส์ จะตั้งขึ้นที่ชิคาโก ซึ่งศูนย์รวมของเครือข่ายคอมพิวเตอร์ได้เชื่อมโยงทุกๆคนและทุกๆสิ่งเข้าด้วยกัน Watch Dogs สามารถคาดการณ์ได้ถึงผลกระทบอันใหญ่หลวงของเทคโนโลยีที่เข้ามามีบทบาทสำคัญในชีวิตประจำวัน โดยมีเครือข่ายอันมหึมาของชิคาโกเป็นที่รู้จักกันดีในชื่อ Central Operating System (ctOS) ซึ่งมีอิทธิพลในการควบคุมเทคโนโลยีสารสนเทศที่มีอยู่ในเมืองแทบทั้งสิ้น โดยจะรวมไปถึงข้อมูลที่เป็นความลับของชาวเมืองชิคาโกได้ด้วย โดยผู้เล่นจะได้สวมบทบาทเป็น เอเดน เพียร์ซ (Aiden Pearce) แฮกเกอร์สุดเจ้าเล่ห์แล้วยังเป็นอดีตผู้ก่อการร้ายมือฉมังที่มีประวัติอันดำมืด เขาต้องการที่จะสร้างความยุติธรรมในแบบของเขาเอง ด้วยการควบคุมติดตามและเจาะเข้าไปยังระบบทำให้ผู้เล่นสามารถควบคุม ctOS ได้ด้วยมือของคุณเอง คุณสามารถดึงข้อมูลจากกล้องวงจรปิด ดาวน์โหลดข้อมูลส่วนบุคคลเพื่อตามหาเป้าหมาย ควบคุมสัญญาณไฟจราจร รวมไปถึงการหยุดยั้งระบบการคมนาคมขนส่งสาธารณะ และอื่นๆอีกมากมายระบบการเล่น
เปลี่ยนเมืองทั้งเมืองเป็นอาวุธ: สถานที่คือเมืองจำลองที่เต็มไปด้วยชีวิต เอเดนจะสามารถใช้มือถือสมาร์ทโฟนเพื่อควบคุมโครงสร้างภายในของตัวเมือง วางกับดักศัตรูให้ถูกจู่โจมโดยรถยนต์บนท้องถนนกว่า 30 คันเพียงแค่การเปลี่ยนแปลงสัญญาณไฟจราจร สลับรางรถไฟเพื่อขับออกนอกเส้นทาง หลบหนีการจับกุมอย่างฉับพลันด้วยการยกสะพาน ทุกสิ่งที่เชื่อมต่ออยู่กับ ctOS จะทำหน้าที่เป็นอาวุธของคุณได้ทั้งสิ้น
เส้นทางแห่งความยุติธรรม: ในชิคาโก เมืองที่ความรุนแรงจะต้องถูกตอบโต้ด้วยความรุนแรง เอเดนรู้จักกับการต่อสู้แบบข้างถนนเป็นอย่างดี ไม่ว่าจะสวมบทเป็นนักเลงหัวไม้ โค่นล้มศัตรูด้วยไม้กระบอง หรือจะใช้กระสุนปืนประจุไฟฟ้าชนิดพิเศษที่เหนือกว่าอาวุธปืนทุกชนิด นอกจากนี้ยังมีอาวุธอื่นๆอีกมากกว่า 30 แบบให้เลือกใช้ได้ตลอดการเดินทางของเขา
ซิ่งบนรถที่มีพลังงานเต็มสูบ: เมื่อ Ubisoft Montreal จับมือกับสตูดิโอยอดเยี่ยมอย่าง Ubisoft Reflections ที่เป็นผู้ชนะเลิศในซีรีส์ Driver เอเดนไม่จำเป็นต้องเดินเท้าเพื่อที่จะท่องไปในชิคาโกอีกต่อไป เขาสามารถขับขี่ยานพาหนะซึ่งมีกำลังแรงม้าสูงลิ่วและทะยานไปกับรถสุดทันสมัยที่มีให้ใช้งานมากกว่า 65 แบบ โดยแต่ละคันจะมีขีดความสามารถแตกต่างกันไป ให้คุณได้สำรวจเมืองที่กว้างใหญ่และซับซ้อนได้อย่างเต็มที่

ทุกอย่างอยู่ในกำมือ: ด้วยกราฟิกส์เอนจินใหม่ล่าสุด Disrupt ได้เสริมพลังให้กับ Watch Dogs เพื่อการประมวลผลอันยอดยิ่งและภาพที่สวยสดล้ำเลิศ
ป้อนคำสั่งการใช้งานแบบยืดหยุ่น: Watch Dogs ไม่เพียงแต่จะให้คุณได้ใช้ประโยชน์จาก ctOS อย่างเต็มที่เท่านั้น แต่คุณจะได้สำรวจทุกซอกทุกมุมและรายละเอียดของชิคาโกอย่างลึกซึ้งด้วย ตั้งแต่การตัดผ่านโครงสร้างอาคารให้เห็นได้ถึงเนื้อใน สำรวจที่อยู่ใต้ดินสุดอันตรายเพื่อตามล่าเป้าหมายของคุณและกำจัดให้สิ้นซาก


Watch Dogs Free Download
Watch Dogs Free Download All it takes is the swipe of a finger. We connect with friends. We buy the latest gadgets and gear. We find out what’s happening in the world. But with that same simple swipe, we cast an increasingly expansive shadow. With each connection, we leave a digital trail that tracks our every move and milestone, our every like and dislike. And it’s not just people. Today, all major cities are networked. Urban infrastructures are monitored and controlled by complex operating systems.

In Watch_Dogs, this system is called the Central Operating System (CTOS) – and it controls almost every piece of the city’s technology and holds key information on all of the city’s residents.

You play as Aiden Pearce, a brilliant hacker and former thug, whose criminal past led to a violent family tragedy. Now on the hunt for those who hurt your family, you'll be able to monitor and hack all who surround you by manipulating everything connected to the city’s network. Access omnipresent security cameras, download personal information to locate a target, control traffic lights and public transportation to stop the enemy…and more.

Use the city of Chicago as your ultimate weapon and exact your own style of revenge.


Watch Dogs Free Download - KEY FEATURESWatch Dogs Free Download HACK THE CITY
Watch_Dogs takes place in a fully simulated living city where, using your smartphone, you have real-time control over the city’s infrastructure. Trap your enemy in a 30-car pileup by manipulating the traffic lights. Stop a train, and then board it to evade the authorities. Narrowly escape capture by quickly raising a drawbridge. Anything connected to the city’s CTOS can become your weapon.

STREET JUSTICE
Living in inner city Chicago where violence is best answered by violence, you have the skills to take the fight to the streets. Take down enemies by delivering devastating blows with your baton, or experience a shoot-out like never before with a physics simulation that rivals anything in the shooter category. Use a combination of shooting and hacking to gain advantage in any given situation. The streets are designed for you to create your own plan of attack. Overall, you will have access to more than 30 traditional weapons.

HIGH OCTANE DRIVING
Ubisoft Montreal has partnered with studios such as Ubisoft Reflections, the acclaimed studio behind the award-winning Driver series to bring you a game bursting with horsepower. Get behind the wheel of more than 65 vehicles, each with state of the art physics and handling, and explore the massive city while completing missions.

EVERYTHING IS UNDER CONTROL
Disrupt, the all-new game engine dedicated to Watch_Dogs, uses advanced processing and graphics to deliver a stunning visual and an incredibly realistic experience. Disrupt gives you the power to affect the story, the city and the life of the population with your choices creating a ripple effect throughout the city.

DYNAMIC NAVIGATION
Watch_Dogs gives you the ability to not only use the city’s ctOS to your advantage, but the streets as well. In real-world Chicago, cut through buildings or climb to the rooftops to catch your target.

SEAMLESS MULTIPLAYER EXPERIENCE
Discover new levels of interaction, cooperation and confrontation between players thanks to a brand new multiplayer game system that links the single and multiplayer modes into one seamless experience. That means no menus, no loading screens, just instant open world multiplayer action.


Watch Dogs Free Download - About
Watch Dogs Free Download (stylized as WATCH_DOGS) is an action-adventure video game developed by Ubisoft Montreal and published by Ubisoft. It was released worldwide on May 27, 2014 for Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, and Xbox One. A Wii U version was released in November 2014. Set in a fictionalized, free-roam, open world version of Chicago, the single-player story follows hacker Aiden Pearce's search for revenge after the killing of his niece. The game is played from a third-person perspective, and the world is navigated on foot or by vehicle. An online multiplayer mode allows up to eight players to engage in cooperative and competitive gameplay.

Development of the game began in 2009, and continued for over five years. Duties were shared by many of Ubisoft's studios worldwide, with more than a thousand people involved. The developers visited Chicago to conduct field research on the setting, and used regional language for authenticity. Hacking features were created in consultation with the cyber-security company Kaspersky Lab, and the in-game control system was based on SCADA. The score was composed by Brian Reitzell, who infused it with krautrock.

Following its announcement in June 2012, Watch Dogs was widely anticipated. Upon release, it received a polarized reception; praise was directed at the gameplay, mission and open world design, combat system, hacking elements and mission variety, while criticism was expressed concerning the discrepancy in graphics quality between marketing and the real game, along with the plot and protagonist being less well-received. Watch Dogs was a commercial success, breaking the record for the biggest first-day sales of a Ubisoft game and becoming the biggest launch of a new intellectual property in the United Kingdom at the time. The game has shipped over 10 million copies; its sequel, Watch Dogs 2, was released in November 2016. A third game, Watch Dogs: Legion, is slated for March 6, 2020


Watch Dogs Free Download - GamePlay
Watch Dogs Free Download is an action-adventure game, played from a third-person view. The player controls hacker Aiden Pearce, who uses his smartphone to control trains and traffic lights, infiltrate security systems, jam cellphones, access pedestrians' private information, and empty their bank accounts.  System hacking involves the solving of puzzles. The game is set in a fictionalized version of Chicago ("Windy City") an open world environment which permits free-roaming. It has a day-night cycle and dynamic weather system, which changes the behavior of non-player characters (NPCs). For melee combat, Pearce has an extensible truncheon; other combat uses handguns, shotguns, sniper rifles, machine guns, and grenade launchers. There is a slow motion option for gunplay and the player can use proximity IEDs, grenades, and electronic lures. Lethal and non-lethal mission approaches can be enacted.

Pearce can scale vertical surfaces, hack forklifts and aerial work platforms to reach places otherwise unreachable and can crouch behind walls to hide from enemies. The player has an array of vehicles with which to navigate the setting, including motorcycles, muscle cars, off-road vehicles, SUVs, luxury vehicles, sports cars, and speedboats. The car radio is customizable, with about fifty songs. If the player steals a car, its driver can summon the police if the player has a good reputation, the driver may acquiesce. A good reputation may be gained by detecting (and stopping) crimes, and a bad reputation results from committing crimes. The skill tree is upgraded with points earned from hacking, combat, driving, and crafted items. Money can be used to purchase guns, outfits, and vehicles. There are several minigames, ranging from killing aliens to controlling a large, robotic spider. QR codes and audio logs are included as collectibles ctOS towers unlock map icons and side missions. Multiplayer mode can host up to seven other free-roaming players with whom the player may complete hacking contracts and engage in races. The player can also be hacked by others, who will perceive the target as an NPC (leaving the target to find the perpetrator). In-game invasions can be disabled, but this will reset the multiplayer skill rank to zero. Free-roaming with multiple players and decryption mode, where two teams of four are tasked with acquiring and holding data, were excluded from the Xbox 360 and PlayStation 3 versions.


Watch Dogs Free Download - PLOT
Watch Dogs Free Download In October 2012, hacker Aiden Pearce and his mentor and partner, Damien Brenks, conduct an electronic bank heist at the high-end Merlaut Hotel in Chicago and trigger a silent alarm set by another hacker. Brenks tries to find the hacker, giving himself and Pearce away. Fearing for his family, Pearce drives them to safety in the guise of a surprise trip to the country. On the way, hitman Maurice Vega fires a gunshot which crashes the car; Pearce's niece Lena lapses into a coma and dies. 11 months later, Pearce tracks down Vega at a baseball stadium in the Parker Square district of Chicago. After a fruitless interrogation about Vega's contractor, he leaves Vega in the hands of his partner, fixer Jordi Chin. While investigating, Brenks approaches Pearce with a request to find the other hacker from the Merlaut job. Pearce refuses, and Brenks retaliates by kidnapping his younger sister, which forces Pearce to comply with Brenks' demands. With the help of Clara Lille, a member of the hacking syndicate DedSec, Pearce tracks down the second hacker—gang leader and Army veteran Delford 'Iraq' Wade—and obtains a data sample from Wade's servers. He and Lille discover that Wade has information on almost every citizen of Chicago, protecting his gang from the authorities.

When they come across encrypted data beyond Lille's ability she tells Pearce to find Raymond 'T-Bone' Kenney, whose hacking caused the Northeast blackout of 2003 which led to the implementation of the ctOS operating system. After meeting Pearce and completing several tasks for him, Kenney agrees to help decrypt the data. Pearce assaults Wade's compound, and downloads its server data. Wade confronts him, but Pearce kills him and leaves the compound. Another hacker, JB "Defalt" Markowicz, infiltrates their system, steals the information and deletes it from their servers. Markowicz leaves a recording that discloses Lille's involvement in locating Pearce and Brenks during the Merlaut job, which resulted in the death of Pearce's niece. Pearce angrily tells Lille to leave. When the authorities later confront Brenks about the loss of the server data, he tells them Pearce's identity. Pearce and Kenney find and take down Markowicz, retrieving the data.

Pearce discovers where his sister is being held, frees her, and they drive to nearby Pawnee for safety. Kenney finds the contractor who ordered the hit on Pearce's niece: Dermot "Lucky" Quinn, the Irish Mob boss who owns the Merlaut Hotel. Pearce confronts Quinn, shutting off his pacemaker by hacking it. The dying Quinn says that he ordered the hit because he thought Pearce was searching for secret video footage of Mayor Donovan Rushmore (with whom Quinn is associated), who accidentally murdered his secretary when she threatened to expose his dealings with Quinn. After Quinn dies, Pearce races to Lille (who is ambushed and gunned down by Brenks' men). Pearce uploads the video of Mayor Rushmore, driving him to commit suicide. He tries to find Brenks, who has unlocked ctOS (giving him access to the city). Pearce infects ctOS with a virus that shuts down the system, causing a citywide blackout. He thus reaches Brenks, who is hiding in a lighthouse. Chin arrives, claiming to be on Brenks' payroll, but Pearce injures him and kills his former mentor. Chin calls Pearce one last time to tell him where Vega is kept; Pearce heads there, and decides his fate.

ความต้องการของระบบ สำหรับ เกมส์ Watch Dogs
Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Processor: Intel Core i5-2300, 2.80 GHz / AMD A10-7850K, 3.70 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 660 Ti, 3 GB / Radeon HD 7950, 3 GB
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 17 GB available space
Sound Card: DirectX compatible soundcard or onboard chipset 
Recommended:

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Processor: Intel Core i7-6700 / AMD Ryzen 5 1400
Memory: 8 GB RAM
Graphics: GeForce GTX 1060 / Radeon R9 Fury
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 17 GB available space
Sound Card: DirectX compatible soundcard or onboard chipset ::: Download :::


Watch Dogs - Complete Edition
ตัวเต็ม - FULL GAME
ขนาดไฟล์รวม 25.9 GB


MegaUp


Part01  -  Part02  -  Part03  -  Part04  -  Part05  -  Part06
รหัสผ่านไฟล์
www.iloadgamepc.com" สำหรับมือใหม่นักโหลด วิธี Downlod เกมส์ "
วิธีติดตั้งเกมส์ Watch Dogs
1.แตกไฟล์ กดติดตั้งที่ setup.exe
2.จะมีหน้า Install ขึ้นมา ให้ติ๊กถูกที่
“Copy contents of CODEX directory to install” (**สำคัญมาก)
3.รอจนเสร็จ และเข้าเล่นเกมส์ได้เลย >>

** ควรปิด Antivirus ทุกครั้งทั้งก่อนติดตั้งเกมส์และเข้าเกมส์ เพราะอาจจะโดน Antivirus เข้าใจผิด หาว่าเป็นไฟล์ Virus **


*** หากเล่นไม่ได้ ให้ทำตามขั้นตอนนี้ >> วิธีแก้ หากติดตั้งเกมส์แล้วเล่นไม่ได้

อ้างอิง