ดาวน์โหลด ATRI -My Dear Moments เกมจีบสาวญี่ปุ่น

 ดาวน์โหลด

ดาวน์โหลด ATRI -My Dear Moments อัพเดทล่าสุด
ในอนาคตอันใกล้การเกิดขึ้นของทะเลในทันทีและไม่สามารถอธิบายได้ทำให้อารยธรรมของมนุษย์อยู่ใต้น้ำมากมาย
Ikaruga Natsuki เด็กชายที่สูญเสียแม่และขาของเขาในอุบัติเหตุเมื่อหลายปีก่อนกลับมาไม่แยแสกับชีวิตอันโหดร้ายในเมืองใหญ่เพื่อตามหาบ้านชนบทเก่าที่ถูกกลืนหายไปในทะเล

ทิ้งไว้โดยไม่มีครอบครัวทุกอย่างที่เขามีในชื่อของเขาคือเรือและเรือดำน้ำที่เหลืออยู่ให้เขาโดยคุณยายนักวิทยาศาตร์ของเขาและหนี้สินของเธอ

ความหวังเดียวของเขาที่จะฟื้นฟูความฝันในอนาคตที่เขาได้สูญเสียไปคือการรับโอกาสที่ Catherine ผู้รวบรวมหนี้ที่น่าสงสัยนำเสนอให้เขา พวกเขาออกเดินทางเพื่อค้นหาซากปรักหักพังที่จมลงไปในห้องทดลองของคุณยายของเขาเพื่อค้นหาข่าวลือสมบัติบอกว่าเธอจากไปที่นั่น

แต่สิ่งที่พวกเขาพบไม่ใช่ความร่ำรวยหรืออัญมณี มันเป็นผู้หญิงที่แปลกนอนหลับอยู่ในโลงศพที่ด้านล่างของทะเล
Atri

Atri เป็นหุ่นยนต์ แต่รูปร่างหน้าตาและอารมณ์ที่หลากหลายของเธอจะทำให้ใคร ๆ คิดว่าเธอเป็นคนมีชีวิตอยู่ ด้วยความกตัญญูที่ได้รับการช่วยเหลือเธอได้ประกาศให้นัตซึกิ

"ฉันต้องการทำตามคำสั่งสุดท้ายของเจ้านายฉันจนกว่าฉันจะเป็นอย่างนั้น

ในเมืองเล็ก ๆ ที่ค่อยๆถูกห่อหุ้มด้วยมหาสมุทรฤดูร้อนที่ยากจะลืมเลือนกำลังจะเริ่มขึ้นสำหรับเด็กชายคนนี้และสาวหุ่นยนต์ลึกลับตัวนี้ ...
ตัวละคร

Ikaruga Natsuki
“ จุดประสงค์ในการไปโรงเรียนคืออะไร? มันแค่ทำให้คุณงง” อายุ 17 ปี (มัธยมปลายปีที่ 2) อดีตนักเรียนของ The Academy โรงเรียนขั้นสูงในเมืองใหญ่สำหรับนักเรียนที่ฉลาดที่สุดเท่านั้น หลังจากถูกบังคับให้ออกเขาก็พบว่าตัวเองอาศัยอยู่ในเมืองชายฝั่งเล็ก ๆ ของคุณยายเรียกบ้าน เมื่อแม่ของเขาสูญเสียแม่และขาของเขาตั้งแต่อายุยังน้อยเขาประสบกับความหวาดกลัวเมื่อถูกบังคับให้เข้าไปในพื้นที่ที่มืดและเงียบ เพื่อที่จะได้รับเงินสำหรับขาไซเบอร์เนติกส์เขาซื้อแผนเพื่อกอบกู้สมบัติที่ซ่อนอยู่จากคลังเก็บของยายของเขา

Atri "ฉันจะเป็นขาของคุณนัตซึกิซัง!" สาวหุ่นยนต์กู้ตัวจากใต้ท้องทะเลโดยนัตซึกิ แม้จะเป็นหุ่นยนต์รูปร่างหน้าตาและความสามารถในการแสดงออกทางอารมณ์ของเธอทำให้เธอแยกไม่ออกจากมนุษย์ปกติ ดูเหมือนว่าเธอจะทำหน้าที่เป็นผู้ช่วยของคุณนัตซึกิในอดีต แต่เธอแทบจะไม่มีความทรงจำเกี่ยวกับเวลาก่อนที่เธอจะนอนหลับในทะเล เธอขอความช่วยเหลือจาก Natsuki ในการคืนค่าความทรงจำที่หายไปเช่นที่เธอสามารถทำตามคำสั่งสุดท้ายของอาจารย์เก่า อยากรู้อยากเห็นและกระตือรือร้นอย่างมากที่จะเรียนรู้เธอภูมิใจในการเป็น 'ประสิทธิภาพสูง'

Kamishiro Minamo "ฉันมาพาคุณไปโรงเรียนนัตซึคุง" อายุ 16 ปี (มัธยมปลายปีที่ 1) เพื่อนในวัยเด็กของ Natsuki ที่เขาพบเมื่อเขามาอยู่กับยายหลังจากเกิดอุบัติเหตุ เด็กหญิงที่ร่าเริงที่ไม่เคยออกนอกชนบท ซื่อสัตย์กับความผิดเธอเป็นคนประเภทที่ไม่เคยทำสิ่งที่ไม่ดีด้วยความเต็มใจ เธอมักจะพบว่าตัวเองดูแลนัตซึกิ

Nojima Ryuuji
"ทำไมเราไม่เริ่มธุรกิจกอบกู้?" อายุ 18 ปี (มัธยมปลายปีที่ 3) เด็กชายท้องถิ่นที่แข็งแกร่งและแข็งแกร่ง เขาเป็นคนประเภทที่ชอบที่จะแก้ปัญหาด้วยความแข็งแรงของสมอง ลูกชายของ บริษัท ก่อสร้างในท้องถิ่นเวิร์คช็อปสำหรับครอบครัวโชคไม่ดีที่ถูกคลื่นซัดมานาน แม้ว่าเขาจะช่วยงานที่ครอบครัวของเขายังคงแสดงอยู่ได้ แต่เขาต้องการความเป็นอิสระ
เด็กที่อยู่ในเมืองนี้พูดอย่างตรงไปตรงมาและเชื่อถือได้ว่าเขาเป็นหัวหน้าของพวกเขา

แคทเธอรี
"เราได้แจ็คพอตจริงๆ! สิ่งนี้จะขายเพื่อเงินสวย ๆ " 'นักสะสมหนี้' ที่ลึกลับและประกาศตัวเองซึ่งนำเสนอแผนการของ Natsuki เพื่อชำระหนี้ของเขาโดยกู้สมบัติล้ำลึกของคุณยายของเขา นัตซึกิไม่รู้ว่าเธอเป็นใคร แต่เขาสงสัยว่า 'แคทเธอรีน' ไม่ใช่ชื่อจริงของเธอ ดูเหมือนผู้หญิงที่สวยงามและลึกลับ จนกระทั่งเธออ้าปาก

Nanami Ririka
“ อ่าฉันพนันได้เลยว่าคุณหลงรักเธอใช่ไหม!? เธอเป็นคนน่ารักจริงๆ”
อายุ 10 ปี (ประถมศึกษาปีที่ 5) เด็กหญิงกำพร้าตัวน้อยที่อาศัยอยู่ที่โรงเรียนแห่งนี้ มีชีวิตชีวาและทอมบอยเธอไปทุกอย่างด้วยความเร็วเต็มที่ น้องสาวตัวน้อยของมินาโมซึ่งเป็นสาเหตุของปัญหาทุกอย่าง อย่างไรก็ตามความประทับใจครั้งแรกของนัตซึกินั้นไม่ค่อยส่งผลอย่างไร เธอเรียกเขาว่า 'Hitman' เพราะกลัวว่าเธอจะพบเขา

ATRI -My Dear Moments Free Download
STORY In the near future, a sudden and unexplained sea rise has left much of human civilization underwater.
Ikaruga Natsuki, a boy who lost his mother and his leg in an accident some years earlier, returns disillusioned from a harsh life in the big city to find his old countryside home half-swallowed by the sea.

Left without a family, all he has to his name is the ship and submarine left to him by his oceanologist grandmother, and her debts.

His only hope to restore the dreams for the future that he has lost is to take up an opportunity presented to him by the suspicious debt collector Catherine. They set sail to search the sunken ruins of his grandmother's laboratory in order to find a treasure rumor says she left there.

But what they find is not riches or jewels; it is a strange girl lying asleep in a coffin at the bottom of the sea.
Atri.

Atri is a robot, but her appearance and her wealth of emotions would fool anyone into think she's a living, breathing human being. In gratitude for being salvaged, she makes a declaration to Natsuki.

"I want to fulfill my master's final order. Until I do, I'll be your leg!"

In a little town slowly being enveloped by the ocean, an unforgettable summer is about to begin for this boy and this mysterious robot girl...
CHARACTER 

Ikaruga Natsuki "What's the point in going to school? It just makes you dumber." 17 years old (High school, 2nd year) A former student of The Academy, an advanced school in the big city for only the brightest of students. After being forced out, he finds himself living back in the tiny coastal town his grandmother called home.
Having lost his mother and his leg at a young age in an accident, he finds himself stricken with terror when forced into dark, silent spaces.
In order to obtain the money for an advanced cybernetic leg, he buys into a plan to salvage a hidden treasure from his grandmother's sunken storehouse.

Atri "I'll be your leg, Natsuki-san!" years old A robot girl salvaged from the bottom of the ocean by Natsuki.
Despite being a robot, her appearance and her ability to express emotion makes her near-indistinguishable from a normal human being.
It seems like she served as Natsuki's grandmother's assistant in the past, but she has almost no memory of the time before her long sleep beneath the sea. She asks Natsuki for help restoring her lost memories, such that she can fulfill her former master's last order.
Extremely curious and eager to learn, she prides herself on being 'high-performance.'

Kamishiro Minamo
"I've come to take you to school, Natsu-kun
A childhood friend of Natsuki, who he met when he came to stay with his grandmother after the accident.
A cheerful girl who has never been out of the countryside.
Honest to a fault, she's the kind of person who could never do a bad thing willingly. She often finds herself looking after Natsuki.

Nojima Ryuuji
"Dude, why don't we start up a salvage business?" (High school, 3rd year) A strong and hardy local boy. He's the type who prefers to solve problems with brawn over brains.
The son of a local construction firm, the family workshop has unfortunately long been swallowed by the waves. Though he helps out with the work his family still performs, he longs for independence.
Straight-talking and reliable, the children of the town view him as their leader.

Catherine
"We really have struck the jackpot! This thing will sell for a pretty penny. ♪" ? years old A mysterious, self-proclaimed 'debt collector' who presents Natsuki with a plan to pay off his debts by salvaging his grandmother's sunken treasures.
Natsuki has no idea who she is, but he suspects 'Catherine' is not her real name.
Seems like a beautiful, enigmatic woman... Until she opens her mouth.

Nanami Ririka
"Ah, I bet you're in love with her, aren't you!? She's real pretty, after all." 10 years old (Elementary school, 5th year) A little orphan girl who lives at the school. Lively and tomboyish, she goes about everything at full speed.
A little sister figure to Minamo who causes her all kinds of problems. Her first impressions of Natsuki are less postive, however; she calls him the 'Hitman' because of how scary she finds him.


                                                                                                                                                                                         

ดาวน์โหลด
ATRI -My Dear Moments ตัวเต็ม ขนาดไฟล์ 3.54 GB

                                                                                                                                                                                         


CR